Facebook Pixel Sportdog.gr | Νίκη με το ζόρι για τον Αστέρα - Τον λύτρωσε στο 86’ ο Βαλιέντε
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-25 20:52:00

Νίκη με το ζόρι για τον Αστέρα - Τον λύτρωσε στο 86’ ο Βαλιέντε

Sportdog Team
Νίκη με το ζόρι για τον Αστέρα - Τον λύτρωσε στο 86’ ο Βαλιέντε

Μπήκαν με το δεξί στο Κύπελλο οι Αρκάδες, 2-1 τον Απόλλωνα.

Σε ένα ματς με συναρπαστική εξέλιξη, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε δύσκολη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 και μπήκε με νίκη στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Αρκάδες είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, ωστόσο έμειναν στο μηδέν σπαταλώντας τις ευκαιρίες τους. Το 1-0 για τον Αστέρα έγινε στο 68', όταν το δυνατό σουτ του Άνχελ κόντραρε στον Γκονζάλες και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Απόλλωνας δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε άμεσα, με τον Τζανετόπουλο να νικά τον Αθανασιάδη με κοντινό πλασέ έπειτα από φάουλ του Σικαμπάλα και να κάνει το 1-1 στο 74'.

Το παιχνίδι έγινε θρίλερ στα τελευταία λεπτά. Μετά από σέντρα του Καλτσά, ο Γκαρός βρήκε την μπάλα με το χέρι απλωμένο και παραχώρησε πάνελτι για τον Αστέρα, όμως ο Βάσιτς απέκρουσε την εκτέλεση του Μανιά στο 79'.

Τελικά, τη λύση στους Αρκάδες την έδωσε ένας αμυντικός, ο Βαλιέντε. Ο Ισπανός άσος προωθήθηκε στα αντίπαλα καρέ και με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μουνάφο πέτυχε το 2-1.

Με τη νίκη αυτή ο Αστέρας μπήκε επικεφαλής στον 6ο όμιλο, για τον οποίο ο Απόλλων Παραλιμνίου και τα Τρίκαλα έμειναν στο 1-1 νωρίτερα.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Βαλιέντε (83' Κυριακόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Ανχεκ, Μουνάφο, Μπελόκ, Τσιλιανίδης (60' Μανιάς), Καλτσάς, Ρόλε (60' Φερνάντεθ), Δουβίκας. 
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλμπέρτο Μοντεαγούδο): Βάσιτς, Στάθης, Οριχβέλα, Λούκιτς, Βαφέας, Τζανετόπουλος, Γκίνο, Ελ Χέλβε (61' Γκαρός), Πέδρο (46' Γκονζάλες), Σικαμπάλα, Βάρκας.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags