Facebook Pixel Sportdog.gr | Ματσάρα στο Περιστέρι – Δοκάρι, χαμένο πέναλτι, αποβολή και… νικητής ο ΠΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-25 23:23:00

Ματσάρα στο Περιστέρι – Δοκάρι, χαμένο πέναλτι, αποβολή και… νικητής ο ΠΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ματσάρα στο Περιστέρι – Δοκάρι, χαμένο πέναλτι, αποβολή και… νικητής ο ΠΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη-θρίλερ με 2-1 στην έδρα του Ατρομήτου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε νικητής με… περιπετειώδη τρόπο από την έδρα του Ατρομήτου, επικρατώντας με 2-1 και μπαίνοντας με νίκη στους ομίλους του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 18’ με τον Κριζμάν να ανοίγει το σκορ έπειτα από κάθετη πάσα του Γιάκου. Οι Ηπειρώτες είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όμως στο 20’ ο Θεοδωράκης νίκησε τον Κριζμάν σε εκτέλεση πέναλτι!

Στο 22’ ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Γιαννούλη να στέκεται άτυχος, αφού το δυνατό σουτ του κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στο 34’ ο Μούγιακιτς απώλεσε τρομερή διπλή ευκαιρία.

Αντί για το 1-1, όμως, έγινε το 2-0 για τον ΠΑΣ, όταν ο Ξυδάς σκόραρε από κοντά και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 40’!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον ΠΑΣ, αφού μόλις στο 49’ ο Σιόντης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το αριθμητικό πλεονέκτημα βοήθησε τον Ατρόμητο να πιέσει για να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Οι Περιστεριώτες μείωσαν στο 76’ με κεφαλιά του Κουλούρη και πίεσαν ασφυκτικά στα τελευταία λεπτά. Στο 86’ ο γκολκίπερ Νεοφύτου έκανε φοβερή απόκρουση σε κεφαλιά του Χατζηισαΐα και ο ΠΑΣ Γιάννινα κράτησε τη νίκη!

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Νάτσος, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς (65' Μάντσον), Ούμπιδες, Μούγιακιτς, Ουγκράι (84' Χατζηισαΐας), Μπρούνο, Κωτσόπουλος (46' Κουλούρης)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος (62' Μπουκουβάλας), Κρίζμαν, Ευαγγέλου, Γιάκος (75' Αθανασιάδης), Σιόντης, Κακούμπα, Κούζικ, Ξυδάς (55' Σκόνδρας), Κάστρο

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

1. ΠΑΣ Γιάννινα 3
2. Ατρόμητος 0
3. Ηρακλής 0*
4. Θύελλα Καμαρίου 0*

*Αγωνίζονται την Πέμπτη.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags