Facebook Pixel Στα κάγκελα ο Λουτσέσκου, «τελειώνει» τον παικταρά; - Απόφαση «κόντρα» σε όλους - Τρελές εξελίξεις
| 2018-09-26 10:18:00

Στα κάγκελα ο Λουτσέσκου, «τελειώνει» τον παικταρά; - Απόφαση «κόντρα» σε όλους - Τρελές εξελίξεις

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στα κάγκελα ο Λουτσέσκου, «τελειώνει» τον παικταρά; - Απόφαση «κόντρα» σε όλους - Τρελές εξελίξεις

Τα πήρε κρανίο ο Ρουμάνος και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Χαμός…

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται ο ΠΑΟΚ με τον Αμρ Ουάρντα, καθώς το θέμα που έχει προκύψει με τον Αιγύπτιο άσο -και το sportdog.gr ανέδειξε από την πρώτη στιγμή- δείχνει πιο σοβαρό απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ο άσος του Δικεφάλου έχει υποπέσει σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα (οι φήμες κάνουν λόγο για παραβιάσεις του ωραρίου), με αποτέλεσμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει τη διάθεση, προς το παρόν τουλάχιστον, να δώσει συγχωροχάρτι στον ποδοσφαιριστή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι γνωστός λάτρης της πειθαρχίας, δεν ανέχεται συμπεριφορές που κάνουν κακό στο εσωτερικό της ομάδας και γι’ αυτό δεν έχει διάθεση, αυτή τη στιγμή, να επαναφέρει στα πλάνα του τον βιρτουόζο παίκτη.

Από την «ασπρόμαυρη» διοίκηση να θέλουν να κρατηθούν οι ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα, ενώ την ίδια στιγμή είναι χαρακτηριστικό πως τα σημερινά πρωτοσέλιδα του Τύπου της Θεσσαλονίκης δεν κάνουν καμία σχετική αναφορά. Ωστόσο ο προπονητής του ΠΑΟΚ παρουσιάζεται για την ώρα ανένδοτος, κάτι που δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Αιγύπτιου στην ομάδα.

Αν και, όπως σας γράφαμε και χθες, επειδή ο 25χρονος μπαλαδόρος έχει φανατικούς θαυμαστές εντός του συλλόγου, είναι πιθανό να του δοθεί μια ακόμα ευκαιρία, παρότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρουσιάζεται να μη θέλει να εμπιστευτεί ξανά τον παίκτη, τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί ο Αμρ Ουάρντα να μείνει για περισσότερο διάστημα εκτός αγώνων...

Στο μεταξύ, την ίδια στιγμή, στην Τούμπα προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους μετά τη χθεσινή δήλωση του προπονητή για τον… Χίτλερ με αφορμή το χαμένο περσινό πρωτάθλημα. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει μία άποψη που λέει ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να προστατεύει μόνος του τον εαυτό του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των όσων υποστηρίζει, ωστόσο από τη στιγμή που είναι μέλος του συλλόγου, οι «ασπρόμαυροι» δεν μπορούν να αφήσουν τον Ρουμάνο στο… έλεός του. Και γι’ αυτό, άλλωστε, άνθρωποι της ΠΑΕ έσπευσαν χθες να προβούν σε διευκρινήσεις μετά την άστοχη τοποθέτηση του Ρουμάνου, από τη μία υπερασπίζοντας τον τεχνικό της ομάδας και από την άλλη κρατώντας αποστάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φοβερή «επιστροφή» απ’ το πουθενά - Πρέπει να τον έχουν... ξεχάσει και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags