Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό come back ο Αναστασίου - Ποιον πάει να «φάει» στη Σούπερ Λίγκα - Ξεσηκωμός στην εξέδρα
| 2018-09-26 19:50:00

Φοβερό come back ο Αναστασίου - Ποιον πάει να «φάει» στη Σούπερ Λίγκα - Ξεσηκωμός στην εξέδρα

Sportdog Team
Φοβερό come back ο Αναστασίου - Ποιον πάει να «φάει» στη Σούπερ Λίγκα - Ξεσηκωμός στην εξέδρα

Ίντριγκα και φουλ παρασκήνιο με τον 45χρονο τεχνικό.

Με τον ΟΦΗ να μην έχει ξεκινήσει καλά και να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μετά από τέσσερις αγωνιστικές, με μόλις έναν βαθμό, αλλά και το 0-0 στο Κύπελλο με την Ξάνθη, έχουν φουντώσει τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Νίκου Παπαδόπουλου.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα έχουν πληθύνει τα δημοσιεύματα για τον Γιάννη Αναστασίου και το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ως εκλεκτός των Γιώργου και Γιάννη Σαμαρά, αλλά και του νέου επενδυτή Μιχάλη Μπούση.

Το Sportdog.gr έψαξε το θέμα και όντως υπάρχει… φλερτ με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Ρόντα και Κορτράικ, ο οποίος είναι «ζεστός» να γυρίσει στο Ηράκλειο και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν πρόκειται να κολλήσει η… μεταγραφή του στο οικονομικό!

Το πρόβλημα όμως με τον Αναστασίου, είναι πως ο Παπαδόπουλος είναι πολύ δύσκολο να φύγει από τον ΟΦΗ, παρά την άσχημη πορεία της ομάδας μέχρι τώρα. Ο Έλληνας κόουτς είναι σαν… τοτέμ στο Ηράκλειο, τον «λατρεύουν» κόσμος και media και σύμφωνα με όσα μάθαμε από την Κρήτη, το κλίμα είναι βαρύ για τους παίκτες και όχι για τον προπονητή.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί πέριξ της ομάδας, που θεωρούν πως υπάρχουν παίκτες που θέλουν να τον… φάνε και για αυτό είναι έτοιμοι ώστε να υψώσουν ασπίδα για να τον προστατέψουν και παράλληλα να αποτρέψουν την πρόσληψη Αναστασίου, που δεν είναι και ιδιαίτερα επιθυμητός στον ΟΦΗ από ένα μεγάλο κομμάτι της εξέδρας.

Θέμα με τον Αναστασίου πάντως υπάρχει, η νέα διοίκηση τον θέλει, ο ίδιος είναι θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως μόνο εάν φύγει ο Παπαδόπουλος με κάποια παραίτηση θα υπάρξουν εξελίξεις…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags