Facebook Pixel Sportdog.gr | Η... σπόντα του Λουτσέσκου για Ουάρντα και η εξήγηση για την αλλαγή του Χατσερίδη
| 2018-09-26 22:21:00

Η... σπόντα του Λουτσέσκου για Ουάρντα και η εξήγηση για την αλλαγή του Χατσερίδη

Sportdog Team
Η... σπόντα του Λουτσέσκου για Ουάρντα και η εξήγηση για την αλλαγή του Χατσερίδη

Δηλώσεις που θα συζητηθούν για τον Αιγύπτιο άσο.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Άρη ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποκάλυψε πως ο Εβγέν Χατσερίδη έγινε αλλαγή στο ημίχρονο επειδή ζαλιζόταν, ενώ πέταξε "καρφιά" για το κρούσμα απειθαρχίας του Αμρ Ουάρντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που ξεκινήσαμε το παιχνίδι, ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε μια οργανωμένη ομάδα, από τα 30 λεπτά που παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τα τελευταία 10-12 λεπτά του πρώτου μέρους που επιτρέψαμε στον Αρη να πιέσει και είναι πολύ καλός σε αυτό. Δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα, δεν ήταν εύκολο να παίξουμε 10 εναντίον 11, συνεχίσαμε να προσπαθούμε και ο αντίπαλος μας πίεσε εκείνη τη χρονική στιγμή» είπε στο αρχικό του σχόλιο.

Για το αν θα υπάρξουν ξανά τόσες αλλαγές: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη σειρά αγώνων και θα έπρεπε να διαχειριστούμε την ένταση των αγώνων και αυτός ήταν ένας λόγος που έκανα τόσες αλλαγές».

Για τις δύο αλλαγές που έκανε στο ημίχρονο: «Και οι δύο αλλαγές ήταν για τραυματισμούς. Ο Χατσερίντι μου είπε πως ζαλιζόταν από το χτύπημα στο κεφάλι και δεν είχε τον έλεγχο».

Για το πόσο ικανοποιημένος είναι ο ίδιος από τις μεταγραφές και ιδιαίτερα από τον Βέρνμπλουμ: «Προσπάθησα να εξηγήσω πολλές φορές, είναι πρόβλημα για έναν παίκτη που έρχεται στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας γιατί χρειάζεται περισσότερο χρόνο και είναι δύσκολο να προσαρμοστεί. Για να βρει τον ρυθμό που θέλουμε πρέπει να πάρει επίσημα παιχνίδια και δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει λάθη. Εξαρτάται και από τύπο παιχνιδιού που έχουμε. Τη στιγμή που σήμερα μείναμε με δέκα παίκτες, ο Βέρνμπλουμ έδειξε χαρακτήρα, σήκωσε το χέρι και ζήτησε να παίξει πίσω, είναι μια προσωπικότητα και μπορούμε να υπολογίζουμε σε αυτόν».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα όταν σκοράρει εντός η ομάδα και έπειτα χαλαρώνει: «Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, θεωρώ ότι μπορεί να συμβεί στην ροή του παιχνιδιού. Υπάρχουν καταστάσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν πίσω αλλά σημασία έχει πως τις αντιμετωπίζεις. Παίζουμε κάθε τρεις μέρες, έχουμε ένα καινούριο σύνολο, το σημαντικό είναι να βρεις τον τρόποι να κερδίζεις και να μην αποσυγκεντρώνεσαι από τον στόχο σου».

 

Για την ομάδα που πέφτει σε απόδοση μετά το ματς με τη Μπενφίκα: «Δεν μπορώ να πω πότε θα παίξει ξανά το ίδιο ποδόσφαιρο, είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με πέρυσι, αυτή η ομάδα κερδίζει, έχουμε 4 νίκες και ξεκινήσαμε με -2. Το 1-1 δεν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα, είχαμε στο μυαλό μας και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχουν μέρες για να προπονηθούμε γιατί έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και συνεχίζουμε να κερδίζουμε. Δεν ξέρω τι περιμένετε αλλά στόχος είναι να κερδίζουμε. Επρεπε να διαχειριστούμε πολλές καταστάσεις και συνεχίζουμε στον στόχο μας».

 

Για την απόφαση για τον Ουάρντα: «Δεν έχω τίποτα να σχολιάσω, η ομάδα έχει συγκεκριμένη πειθαρχία και κανόνες. Με συμβιβασμούς ρισκάρουμε να χάσουμε το σύνολο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags