Facebook Pixel Sportdog.gr | Μετά το… σοκ της Μπάρτσα, γερή «σφαλιάρα» με τριάρα και στη Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-27 01:05:00

Μετά το… σοκ της Μπάρτσα, γερή «σφαλιάρα» με τριάρα και στη Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μετά το… σοκ της Μπάρτσα, γερή «σφαλιάρα» με τριάρα και στη Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερή νίκη από την Σεβίλλη που… πάτησε τη Βασίλισσα.

Λίγες μόλις ώρες μετά το «στραπάτσο» της Μπαρτσελόνα στη Λεγανές, από την οποία η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχασε με ανατροπή 2-1, ήρθε η νίκη της Σεβίλλης με 3-0 κόντρα στην ανήμπορη να αντιδράσει Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Σεβιγιάνοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 17’ με τον Αντρέ Σίλβα, ενώ ο ίδιος παίκτες έγραψε το 2-0 στο 21’. Και πριν προλάβουν καλά – καλά οι Μαδριλένοι να καταλάβουν τι τους είχε χτυπήσει, ήρθε και το τρίτο γκολ από τον Μπεν Γεντέρ!

Με το 3-0 υπέρ της η Σεβίλλη έπαιξε πολύ έξυπνα στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσε την μπάλα στη Ρεάλ και έκλεισε όλους τους χώρους προς την εστίας της. Ο Μόντριτς βρήκε δίχτυα στο 53’, όμως το VAR του το ακύρωσε, ενώ όλες οι προσπάθειες του Μπέιλ σταμάτησαν πάνω στον εξαιρετικό Βάτσλικ που κράτησε ανέπαφη την εστία του μέχρι το φινάλε.

Σεβίλλη (Πάμπλο Ματσίν): Βάτσλικ, Κίερ, Γκόμεθ, Καρίτσο, Αράνα (85' Νολίτο), Χεσούς Νάβας, Μπανέγα (90' Ρόκε Μέσα), Βάσκες, Σαράμπια, Μπεν Γιεντέρ (59' Προμές), Αντρέ Σίλβα

Ρεάλ Μαδρίτης (Χουλέν Λοπετέγκι): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Νάτσο (59' Λούκας Βάθκεθ), Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (70' Θεμπάγιος), Ασένσιο, Μπέιλ, Μπενζεμά (59' Μαριάνο).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags