Facebook Pixel Sportdog.gr | Αμφίβολος με Τσέλσι ο Φαν Ντάικ
| 2018-09-28 04:33:00

Αμφίβολος με Τσέλσι ο Φαν Ντάικ

Sportdog Team
Αμφίβολος με Τσέλσι ο Φαν Ντάικ

Αμφίβολος για το ντέρμπι του Σαββάτου με την Τσέλσι είναι ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ο 27χρονος Ολλανδός στόπερ της Λίβερπουλ αποκόμισε πρόβλημα στα πλευρά κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Σαουθάμπτον, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει έκτοτε να προπονηθεί και να χάνει το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τους Λονδρέζους για το Λιγκ Καπ.

Η συμμετοχή του αμυντικού ογκόλιθου των «κόκκινων» κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη και η συμμετοχή του θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όπως άφησε να εννοηθεί ο Γιούργκεν Κλοπ κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Πρέπει να περιμένουμε, δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την ομάδα μέχρι στιγμής.

Αν είναι καλά θα παίξει. Αν όχι προφανώς και έχουμε επιλογές. Ο Βίρτζιλ είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο όταν έναν τέτοιο παίκτη δεν μπορείς να τον υπολογίζεις.

Αλλά ο Λόβρεν έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι εδώ και δέκα εβδομάδες. Και ήταν απίστευτος. Ο Μάτιπ έπαιξε σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια και ήταν φανταστικός», ήταν οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags