Facebook Pixel Sportdog.gr | Aποκάλυψη Κρέσπο για το νέο συμβόλαιο και ατάκα για Ολυμπιακό: «Θα δείξουμε ποιοι είμαστε και...»
| 2018-09-28 16:58:00

Aποκάλυψη Κρέσπο για το νέο συμβόλαιο και ατάκα για Ολυμπιακό: «Θα δείξουμε ποιοι είμαστε και...»

Sportdog Team
Aποκάλυψη Κρέσπο για το νέο συμβόλαιο και ατάκα για Ολυμπιακό: «Θα δείξουμε ποιοι είμαστε και...»

Τι είπε για την είσοδο στο γήπεδο με την κόρη του και το μέλλον του.

Ο Ανχέλ Κρέσπο μίλησε για το βραβείο του ΜVP που κατέκτησε και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και στην είσοδο με την κόρη του.

Αναλυτικά:

Για το βραβείο που πήρε:

«Μετά από τη σεβίλλη δεν ε΄χω αγωνιστεί τόσο σε ομάδα, είναι η τρίτη χρονι΄λα και περνάω καλά αυτά τα ατομικά βραβεία δεν ε΄χω τόση σημασία για εμένα, θέλω όμως να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα».

Για την είσοδο με την κόρη του:

«Ένιωσα πολύ χαρούμενος. Ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω από πέρυσι, αλλά δεν το είχα κάνει. Της άρεσε και της μικρής γιατί με το που μπήκε το γήπεδο κοιμήθηκε. Πλέον ξέρω ότι αν έχει πρόβλημα με τον ύπνο θα την φέρνω στην Τούμπα».

Για το ότι τελειώνει το συμβόλαιο:

«Ξέρω ότι το κλαμπ θέλει να μιλήσουμε, έως τώρα δεν κάναμε κάποια κουβέντα. Είναι μέσα στις προθέσεις μου και της ομάδας. Αισθάνομαι όμορφα και ικανοποιημένος και μακάρι να μείνω και άλλο».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Για εμάς σε όλα τα παιχνίδια, ένα είναι το αποτέλεσμα, η νίκη. Να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν έχουμε το περιθώριο να χάσουμε βαθμούς γιατί ξεκινήσαμε με -2».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags