Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα... έφτυσε ο Μόντριτς στο Μουντιάλ – Τι παραδέχτηκε ο Κροάτης;
| 2018-09-28 22:42:00

Τα... έφτυσε ο Μόντριτς στο Μουντιάλ – Τι παραδέχτηκε ο Κροάτης;

Sportdog Team
Τα... έφτυσε ο Μόντριτς στο Μουντιάλ – Τι παραδέχτηκε ο Κροάτης;

Ο άσος της Ρεάλ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

O Λούκα Μόντριτς, πρόσφατος νικητής του βραβείου FIFA The Best, μπροστά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Σαλάχ, παραχώρησε την Δευτέρα στο Λονδίνο συνέντευξη (που παραμένει αδημοσίευτη στο σύνολό της) στην Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών (FIFPro), στην οποία ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης αναγνωρίζει ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο τον εξάντλησε.

«Μου πήρε πολύ να ανακάμψω από την προσπάθεια και τα συναισθήματα του Μουντιάλ της Ρωσίας», είπε ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης. «Δεν ήταν εύκολο να ξεκινήσω και πάλι με την ομάδα μου, γιατί μετά το τουρνουά και τα συναισθήματα που βίωσα ήμουν εντελώς εξαντλημένος», πρόσθεσε.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, εξηγεί στη συνέντευξη, η οποία θα δημοσιοποιηθεί ολόκληρη αυτό το Σαββατοκύριακο, πως τώρα αισθάνεται καλύτερα.

«Τώρα, κάθε ημέρα αισθάνομαι καλύτερα. Χρειάζομαι λίγα περισσότερα παιχνίδια για να φτάσω το καλύτερό μου. Αλλά δεν ήταν εύκολο», παραδέχεται.

Ο Μόντριτς, εξηγεί ότι η προσπάθεια που είχε να κάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν δύσκολη και ότι μετά είχε μόνο «τρεις εβδομάδες διακοπών, το συντομότερο διάστημα από τότε που παίζω ποδόσφαιρο ως επαγγελματίας».

Τους αγώνες του Μουντιάλ, ακολούθησαν οι εορτασμοί «επειδή μετά τον τελικό ακολούθησε μια εβδομάδα εορτασμών, τις πρώτες ημέρες στο Ζάγκρεμπ και στη συνέχεια σε ολόκληρη την Κροατία».

«Περιμέναμε για χρόνια να κάνουμε κάτι μεγάλο με την εθνική μας. Είχαμε καλή ομάδα, καλή νοοτροπία και μερικές φορές βρεθήκαμε κοντά σε κάτι τέτοιο. Φτάνοντας στον τελικό, βγήκαν όλα αυτά τα συναισθήματα που είχαν συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια», εξήγησε ο κορυφαίος μέσος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags