Facebook Pixel Sportdog.gr | Παιχνίδι στην πλάτη του Ιβάν, πάνε να του τη φέρουν - «Φόρτωσε» και... - Στον «αέρα» βασικός
| 2018-09-28 22:56:00

Παιχνίδι στην πλάτη του Ιβάν, πάνε να του τη φέρουν - «Φόρτωσε» και... - Στον «αέρα» βασικός

του Λάζαρου Γεωργίδη
Παιχνίδι στην πλάτη του Ιβάν, πάνε να του τη φέρουν - «Φόρτωσε» και... - Στον «αέρα» βασικός

Ξαφνικά αλλάζουν όλα στον ΠΑΟΚ. Ποιος τους τρέλανε...

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μετά τον Δημήτρη Πέλκα, μίλησε ανοιχτά στους δημοσιογράφους για το θέμα του συμβολαίου του και το ενδεχόμενο να υπογράψει άμεσα την ανανέωση. Ο λόγος για τον Ανχελ Κρέσπο, ο οποίος τόνισε πως θέλει να συνεχίσει στον Δικέφαλο, ωστόσο απέφυγε έξυπνα να πει πως το θέμα είναι σχεδόν… κλεισμένο.

Ο Ισπανός αμυντικός σε δηλώσεις του τόνισε πως γνωρίζει την επιθυμία του ΠΑΟΚ να μιλήσουν και ότι και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί, ωστόσο σημείωσε πως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια συζήτηση. Προφανώς και ο Κρέσπο θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία τους έχει σχεδόν κλείσει.

Ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι μάνατζέρ του δεν θέλουν να πέσουν οι υπογραφές, αν δεν εξασφαλίσουν πακέτο και την ανανέωση του άλλου πελάτη του, του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας!

Η διάθεση από ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητική, σίγουρα όμως δεν είναι προτεραιότητα ο δεύτερος και σίγουρα δεν μιλάμε για αύξηση των απολαβών του. Και μέχρι στιγμής, για τον Κάνιας δεν έχει γίνει καμία κουβέντα, γι' αυτό και ο ίδιος προσπαθεί να δείξει μέσω τοποθετήσεων του πως είναι… εδώ και περιμένει.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη στάση των μάνατζερ έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μάλιστα ήδη είναι ενήμερος και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θέλει ατζέντηδες να παίζουν… παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας.

Ίσως για αυτό το τελευταίο διάστημα παρατηρείται γενικά στο θέμα των ανανεώσεων, πλην των περιπτώσεων Πέλκα και Κρέσπο, ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο… μαζεμένος ως προς τα σημεία εκκίνησης των προσφορών του, τόσο στις συζητήσεις που έχουν γίνει όσο και στις πρώτες προσεγγίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη-βόμβα: Τι έκανε ο Ουάρντα και «παλάβωσε» τον Λουτσέσκου - Παρασκήνιο που τσακίζει κόκαλα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags