Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μπάχαλο» με τον παικταρά του Ολυμπιακού - Τον... χάνουν οι ερυθρόλευκοι; Κανείς δεν ξέρει!
| 2018-09-28 21:23:00

«Μπάχαλο» με τον παικταρά του Ολυμπιακού - Τον... χάνουν οι ερυθρόλευκοι; Κανείς δεν ξέρει!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Μπάχαλο» με τον παικταρά του Ολυμπιακού - Τον... χάνουν οι ερυθρόλευκοι; Κανείς δεν ξέρει!

«Χάος» με τον βασικό του Μαρτίνς, τα πάντα είναι ανοιχτά.

Μεγάλος ντόρος γίνεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομα του Ντανιέλ Ποντένσε και το ενδεχόμενο να βρίσκεται στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για την Εθνική Πορτογαλίας.

Ο 22χρονος άσος Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και όπως σας έχει ενημερώσει το Sportdog.gr εδώ και πολλές ημέρες, πολύ σύντομα θα… χτυπήσει το τηλέφωνο από την Πορτογαλία.

Η τελευταία πληροφορία λοιπόν που κυκλοφόρησε, αναφέρει πως ο Ποντένσε συμπεριλαμβάνεται στην προεπιλογή του Σάντος για τους αγώνες της Πορτογαλίας για τα ματς του Οκτωβρίου. Πρόκειται για το εκτός έδρας ματς με την Πολωνία για το Nations League στις 11 Οκτωβρίου και το εκτός έδρας φιλικό με τη Σκωτία τρεις μέρες μετά.

Η συγκεκριμένη πληροφορία πάντως, για την ώρα, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, καθώς ακόμα και στην Πορτογαλία δηλώνουν άγνοια σχετικά με τις επιλογές του Ομοσπονδιακού προπονητή για τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Πάντως, ο άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στο… ραντάρ της Εθνικής και ο βοηθός του Σάντος τον έχει σημειωμένο στο μπλοκάκι του, ενώ αξίζει να τονίσουμε μέχρι τώρα, ο Ποντένσε δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ανδρών της Πορτογαλίας, αν και έχει περάσει από όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας.

Νέο επεισόδιο στην κόντρα με την Σπόρτινγκ

Οι Πορτογάλοι όμως δεν ασχολούνται με τον Ποντένσε μόνο λόγω Εθνικής, καθώς σημερινό δημοσίευμα επανάφερε στην επικαιρότητα το θέμα με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola», ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, Φρεντερίκο Βαράντας, ήταν σε επαφές με τον Ολυμπιακό για να βρεθεί ένας συμβιβασμός, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Με βάση πάντα το δημοσίευμα η Σπόρτινγκ ζήτησε 10 εκατ. ευρώ για τον Ποντένσε, κάτι που αρνήθηκε ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται οι Πειραιώτες έχουν ψάξει καλά το θέμα και είναι σίγουροι πως δεν κινδυνεύουν, καθώς έχουν φτάσει μέχρι και τη FIFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Γ. Γεωργίου: Δεν μπορεί ο Τουρέ, θα τον καταπιούν στα σοβαρά ματς - Άλλος μου έκανε εντύπωση - Ανύπαρκτος ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags