Facebook Pixel Sportdog.gr | H τελευταία ενημέρωση από το ΟΑΚΑ - Θα γίνει το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ;
| 2018-09-29 17:27:00

H τελευταία ενημέρωση από το ΟΑΚΑ - Θα γίνει το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ;

Sportdog Team
H τελευταία ενημέρωση από το ΟΑΚΑ - Θα γίνει το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ;

Κίνδυνος αναβολής, πότε θα διεξαχθεί το ματς;

Στον... αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την Αττική.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει οριστική απόφαση αναβολής του αγώνα, καθώς ο διαιτητής Τζήλος είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση, αφού επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο. Αυτή τη στιγμή, πάντως, η ένταση της βροχής έχει μειωθεί και δεν αποκλείεται το παιχνίδι να γίνει κανονικά εάν οι καιρικές συνθήκες δεν χειροτερεύσουν ξανά.

Μάλιστα, η τελευταία ενημέρωση αναφέρει ότι έγινε ο πρώτος έλεγχος του αγωνιστικού χώρου και όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν ότι θα γίνει κανονικά η σέντρα!

Εφόσον το ματς δεν γίνει σήμερα, θα υπάρξει επ’ αόριστον αναβολή και αυτό διότι δεν υπάρχει δυνατότητα διεξαγωγής του την Κυριακή, όπως προβλέπει ο κανονισμός. Aφενός γιατί το γήπεδο πρέπει να παραδοθεί στην ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ο αφετέρου γιατί ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται την Τρίτη στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags