Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρέλαναν» τον Δώνη οι παίκτες – Αποκάλυψε τη φοβερή ατάκα που τους είπε στα αποδυτήρια
| 2018-09-29 22:21:00

«Τρέλαναν» τον Δώνη οι παίκτες – Αποκάλυψε τη φοβερή ατάκα που τους είπε στα αποδυτήρια

Sportdog Team
«Τρέλαναν» τον Δώνη οι παίκτες – Αποκάλυψε τη φοβερή ατάκα που τους είπε στα αποδυτήρια

Ενθουσιασμένος ο Έλληνας τεχνικός με την ανατροπή επί του ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟ επί του ΠΑΣ:

Για το τελευταίο 15λεπτο του ματς και τις δυσκολίες από τον ΠΑΣ: «Πάντα κάνουμε ανάλυση του αντιπάλου πριν από το ματς για να δούμε πως μπορούμε αμυντικά αλλά και στην ανάπτυξή μας να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Είναι δύσκολη ομάδα ο ΠΑΣ. Κλείνει καλά τον άξονα με το 5-3-2. Είναι καλοί στο τρανζίσιον. Όταν επιδιώξει να παίξει, έχει ποιότητα. Εμείς συμπεριφερθήκαμε άψογα σε αυτό το κομμάτι. Ελέγξαμε, είχαμε υπομονή και παρ' ότι μείναμε πίσω στο σκορ σε μια από τις ελάχιστες αντεπιθέσεις, εμείς διατηρήσαμε την ηρεμία και την ψυχραιμία μας. Λειτουργήσαμε καλά. Συμπεριφερθήκαμε πολύ καλά μέχρι το 70ο λεπτό. Διαχειρίζομαι τους παίκτες μου. Ξέρω σε ποιο σημείο είναι οι δυνάμεις τους. Ξέρω ότι μπορεί ν' αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα. Πιστεύω μετά το 75' όταν γυρίσαμε σε πεντάδα πίσω λόγω κούρασης, ήταν για να καλύψουμε την εστία μας και να χτυπήσουμε στην κόντρα. Μας επηρέασε η κούραση και δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό σε εύκολες πάσες. Ήταν ένα δύσκολο 15λεπτο χωρίς κάποια μεγάλη φάση για τον ΠΑΣ».

Για την ανατροπή: «Είπα στα αποδυτήρια ότι είμαι περήφανος που είμαι προπονητής τους. Είναι ο τρόπος που έρχονται οι νίκες. Καλή ομάδα ο ΠΑΣ, ενώ είχαμε  συντριπτική κατοχή κατάφερε να  πετύχει γκολ. Αν και είμαστε νέα ομάδα ακολουθήσαμε σωστά το πλάνο μας και αξίζουν συγχαρητήρια.»

Για την κούραση: «Από τους βασικούς παίκτες του ΠΑΣ έπαιξε μόνο ένας. Ο κάθε προπονητής κάνει τις επιλογές του. Εμείς προπονητικά ξέρουμε ποιοι παίκτες έχουν επιβαρυνθεί και δυσκολεύονται περισσότερο. Γίνεται σοβαρή επαγγελματική δουλειά από όλο το επιτελείο. Υπάρχουν νέα παιδιά που μπαίνουν πρώτη φορά σε αυτή την διαδικασία, άλλοι από τραυματισμό και χωρίς προετοιμασία. Αν το αποτέλεσμα ήταν 1-1 θα έδινες περισσότερα πράγματα».

Για το κύπελλο: «Σημαντικό ότι δεν είχαμε τραυματισμούς. Μεγάλο κίνητρο για το κύπελλο, θα γίνει διαχείριση για να είμαστε δυνατοί».

Για Μακέντα και Χατζηγιοβάνη: «Δεν θέλω να μιλάω ατομικά, βασικό είναι η εξέλιξη των παικτών. Κάποιοι το κάνουν γρήγορα, κάποιοι για να το πετύχουν θέλουν ένα μήνα και έναν χρόνο. Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Σημαντικό να εξελίσσονται οι παίκτες και η ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags