Facebook Pixel ΑΕΚ: Νέα ατυχία για Λόπες - Τι θα γίνει με το συμβόλαιό του
| 2018-09-30 18:08:00

Απίστευτη νέα ατυχία για Λόπες - Ποιος να πιστέψει αυτό που συνέβη - Θα καθαρίσει πάλι ο Τίγρης;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτη νέα ατυχία για Λόπες - Ποιος να πιστέψει αυτό που συνέβη - Θα καθαρίσει πάλι ο Τίγρης;

Η... συμφορά δεν σταμάτησε για τον παικταρά στον σοβαρό τραυματισμό.

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 3-0 του ΟΦΗ, φεύγοντας από την Κρήτη με ένα «διπλό» μεγάλης σημασίας τόσο στον βαθμολογικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα. Παρ’ όλα αυτά, η νίκη «σημαδεύτηκε» από τον σοβαρό τραυματισμό του Έλντερ Λόπες, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.

Αμέσως ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή για ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου, θέλοντας να στηρίξει εμπράκτως τον 29χρονο άσο, όπως άλλωστε έχει κάνει και στο παρελθόν με τον Πέτρο Μάνταλο και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

O Λόπες βρισκόταν ούτως ή άλλως σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για νέο συμβόλαιο, ενώ όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στις πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών υπήρχε σημαντική απόκλιση στο οικονομικό κομμάτι, με τον παίκτη να ζητά γενναία αύξηση, πάνω από 60% σε σχέση με την τρέχουσα συμφωνία.

Βέβαια, από την αρχή υπήρχε αρκετά συναινετικό κλίμα και η εκτίμηση ότι θα βρεθεί άκρη στις συζητήσεις. Πλέον μετά τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη, φαντάζει αμφίβολο το αν επιμείνει στην αύξηση που ζητούσε πριν από το ατυχές συμβάν.

Ο τραυματισμός του Λόπες, πάντως, αποτελεί ακόμα ένα πλήγμα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που θα στερηθεί των υπηρεσιών ενός βασικού παίκτη, τον οποίο υπολόγιζε τόσο ως αριστερό μπακ όσο και ως χαφ. Πλέον τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα μπορεί να καλύψει μόνο ο Νίκλας Χουλτ και κατά συνθήκη ο Μιχάλης Μπακάκης. Αυτό σημαίνει πως όταν ένας εκ των δύο θα πρέπει να ξεκουραστεί, θα παίζει ως δεξιός μπακ ο Ροντρίγκο Γκάλο, ένας παίκτης που μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιηθεί κυρίως ως χαφ από τον Ουζουνίδη.

Η νέα ατυχία της ΑΕΚ έρχεται να προστεθεί στα ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει η ομάδα από την αρχή της σεζόν. Φυσικά, η περίπτωση του Λόπες δεν οφείλεται σε κάποιο λάθος και μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε, ωστόσο λίγες ώρες πριν το ματς με τον ΟΦΗ σας γράψαμε για τους πολλούς μυικούς τραυματισμούς της Ένωσης με αφορμή την απουσία του Μάρκο Λιβάγια από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags