Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φήμες για ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων για τον Χατζηγιοβάνη
| 2018-09-30 21:20:00

«Μπουρλότο» στον Παναθηναϊκό με τον παικταρά – Τρελές φήμες – Σκάει «χρυσή» πρόταση;

του Νίκου Στεργίου
«Μπουρλότο» στον Παναθηναϊκό με τον παικταρά – Τρελές φήμες – Σκάει «χρυσή» πρόταση;

Πήραν φωτιά οι φήμες, τι θα κάνουν οι Πράσινοι.

O Παναθηναϊκός συνεχίζει τις υπερβάσεις, αφού πέτυχε την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος και μάλιστα με ανατροπή επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός των νικηφόρων αποτελεσμάτων που παίρνουν, οι Πράσινοι εντυπωσιάζουν με όσα παρουσιάζουν στο γήπεδο αφού αποτελούν μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, με τον Γιώργο Δώνη να έχει βάλει τη «σφραγίδα» του.

Οι Πράσινοι έχουν διάθεση, καταθέτουν πολλή ενέργεια και τρεξίματα στα παιχνίδια, ενώ βγάζουν και ωραίους συνδυασμούς κατά διαστήματα. Η τύχη τους έχει βοηθήσει όποτε χρειάστηκε, ενώ παίρνουν πολλά στο επιθετικό κομμάτι από παίκτες που δεν περίμεναν. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού είναι ο Γιόχανσον, ενώ χθες έβγαλε δύο ασίστ ο Κουλιμπαλί, δηλαδή οι δύο δεξιοί του μπακ!

Εκτός αυτών των δύο, φυσικά, την παράσταση έχουν κλέψει οι πιτσιρικάδες της ομάδας, με κορυφαίο -κατά πολλούς- τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, που είναι καθοριστικός για τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας εξτρέμ βγάζει μάτια με την απόδοσή του και ήδη ακούγεται ως υποψήφιος για να κληθεί στην εθνική Ελλάδας. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι μετοχές του έχουν ανέβει σε τέτοιο βαθμό που γράφεται ότι ο νεαρός άσος τσεκάρεται από ευρωπαϊκές ομάδες και δεν αποκλείεται να «σκάσει» πρόταση για τον ταλαντούχο άσο.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, η φημολογία που έχει αναπτυχθεί δεν προέρχεται από το περιβάλλον και τους εκπροσώπους του παίκτη. Οι διοικούντες του Τριφυλλιού δεν συγκινούνται από τα όσα ακούγονται και κρατούν χαμηλούς τόνους.

Γνωρίζουν ότι ο Χατζηγιοβάνης αποτελεί ένα πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα, όμως ζητούμενο σε πρώτη φάση είναι η σωστή διαχείριση του μικρού ώστε να συνεχίσει να δείχνει στο γήπεδο το ταλέντο. Φέτος ο «Χάτζη» έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου, δείγμα του ότι ο Γιώργος Δώνης έχει βρει τα κουμπιά του τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο.

Οι Πράσινοι θέλουν ο πιτσιρικάς να μείνει συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό και όχι να ασχολείται με τα δημοσιεύματα, γνωρίζοντας ότι αυτό θα έχει πολλαπλά οφέλη για την ομάδα και τον ίδιο μακροπρόθεσμα. Ο Χατζηγιοβάνης έχει όλα τα φόντα να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό, γίνει διεθνής και ίσως να φέρει πολλά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, όμως πρώτα πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα και να συνεχίσει να βελτιώνει το παιχνίδι του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags