Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγχαρητήρια Σάββα στον ΠΑΟΚ: «Χάσαμε τρομακτικές ευκαιρίες - Το πρωτάθλημα...»
| 2018-10-01 00:17:00

Συγχαρητήρια Σάββα στον ΠΑΟΚ: «Χάσαμε τρομακτικές ευκαιρίες - Το πρωτάθλημα...»

Sportdog Team
Συγχαρητήρια Σάββα στον ΠΑΟΚ: «Χάσαμε τρομακτικές ευκαιρίες - Το πρωτάθλημα...»

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έγινε στο Καραϊσκάκη!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έδωσε τα εύσημα στον ΠΑΟΚ και παρά την ήττα του Ολυμπιακού έδειξε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του που έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ σημείωσε πως ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και ότι θα πρέπει οι φίλαθλοι να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, όπως εντυπωσιακά έκαναν το βράδυ της Κυριακής!

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού στη Nova: Σήμερα έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Κατ' αρχάς συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, γιατί εμείς αν χάνουμε, χάνουμε. Υπήρξε μία ατμφόσφαιρα τρομακτική από τα αποδυτήρια μέσα και θέλω να ξεκινήσω μ' αυτό. Πήρα συγχαρητήρια απ' όλους. 

Και από τους διαιτητές και από τον επικεφαλής των διαιτητών που τους κρίνει που είναι ένας πολύ παλιός διαιτητής και είχε διαιτητεύσει μάλιστα τον αγώνα Ολυμπιακός-Γιουβέντους που είχε γίνει στην Ιταλία και είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός 2-1. Αυτός ο διαιτητής. Μου έδωσαν όλοι συγχαρητήρια για τον Ολυμπιακό γιατί είναι καταπληκτική ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. 

Χάσαμε τρομακτικές ευκαιρίες. Βάλαμε μόνοι μας το γκολ. Αλλά τουλάχιστον πήραμε την αποζημίωση από τον κόσμο και από όλους διότι καταλάβανε την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας και θα τα αναλύσω όλα συντόμως. Κάναμε 24 ευκαιρίες εμείς και έκανε τέσσερις ο ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Ο ένας χάνει, αλλά πρέπει να ξέρουν μόνο και να χάνουν και να κερδίζουν. Εγώ έδωσα συγχαρητήρια σε όλους, δεν έχει καμία σημασία. 

Ο Ολυμπιακός ήταν καταπληκτική ομάδα σήμερα γι' αυτό τους αποθέωσε ο κόσμος. Η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακός και τα παιδιά του Ολυμπιακού ήταν μαγευτική σήμερα το βράδυ. Δεν έχω ξαναδεί τον Ολυμπιακό να τον επεφημούν έτσι ούτε όταν κάνει νίκες. Και να είχε κερδίσει τον ΠΑΟΚ δεν θα χάλαγε το Καραϊσκάκη. Θα πει ότι αναγνωρίζουν ότι τα παιδιά παίζουν σαν πραγματικός Ολυμπιακός. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται. 

Η ομάδα θα ηρεμήσει. Έχουμε να δώσουμε το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε με τη Μίλαν στο Μιλάνο. Και εύχομαι από εδώ και μπρος η ομάδα σίγουρα θα πάει καλύτερα. Δεν υπάρχει, έχουμε πανοπλία, έχουμε υπεροπλία παικτών. Θα δέσουν ακόμα περισσότερο. Εμένα δεν με τρομάζει, αρχές του πρωταθλήματος είναι και πιστεύω ότι οι φίλαθλοι πρέπει να σταθούν ακόμα περισσότερο δίπλα στον Ολυμπιακό. 

Ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα άλλο ανάγκη παρά μόνο την ιαχή Ολυμπιακός. Και επιμένω σ' αυτό. Είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία, έχω τρομακτική πείρα. Όλα τα άλλα πρέπει να λείπουν για να είμαστε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Όταν έπαιζα εγώ και άκουγα το Ολυμπιακός και έτριζε το γήπεδο, εξάλλου Ολυμπιακός είμαστε εμείς. Δεν είμαστε τίποτα άλλο. Έπαιρνα 100 φορές τα πάνω μου. Και πάλι συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και θα τα ξαναπούμε και εύχομαι τώρα που θα πάμε στο Μιλάνο να βγάλουμε ασπροπρόσωπη την Ελλάδα”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags