Facebook Pixel Sportdog.gr | «Προσγείωσε» τους ΠΑΟΚτσήδες ο Βιεϊρίνια - «Τα ντέρμπι δεν δίνουν τίτλο - Δεν ξεχνώ τα περσινά»
| 2018-10-01 00:42:00

«Προσγείωσε» τους ΠΑΟΚτσήδες ο Βιεϊρίνια - «Τα ντέρμπι δεν δίνουν τίτλο - Δεν ξεχνώ τα περσινά»

Sportdog Team
«Προσγείωσε» τους ΠΑΟΚτσήδες ο Βιεϊρίνια - «Τα ντέρμπι δεν δίνουν τίτλο - Δεν ξεχνώ τα περσινά»

Ο Πορτογάλος παραδέχθηεκ ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε για το αποτέλεσμα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε για τη σημασία της νίκης σήμερα, μετά από όσα έγιναν πέρσι στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε πως σε κάποια ματς που δεν είσαι καλύτερος, πρέπει να παλεύεις για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για τη νίκη στο σημερινό ντέρμπι:
«Ευτυχώς κερδίσαμε. Ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο στην έδρα του Ολυμπιακού. Πέρσι χάσαμε εδώ με μία τέτοια φάση. Είχαμε τον έλεγχο στο περσινό παιχνίδι, φέτος όχι τόσο. Το πιο σημαντικό, είναι το αποτέλεσμα. Όλοι ξέρουν ότι έχουμε ξεκινήσει με -2 και στην πέμπτη αγωνιστική, το να είμαστε πρώτοι, σημαίνει πολλά για εμάς».

Για το αν σημαίνουν κάτι παραπάνω οι νίκες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό:
«Είναι τρεις βαθμοί με την ΑΕΚ και άλλοι τρεις με τον Ολυμπιακό. Είναι ντέρμπι, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές, σημασία έχει η νίκη. Αν μπορούμε να παίξουμε άλλο ποδόσφαιρο έχει καλώς, αν δε μπορούμε, να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το πνεύμα που μίλησε ο Λουτσέσκου:
«Θέλει να πει αυτό που νιώθουμε όλοι μας, είναι αυτό που έγινε πέρσι και με τις δύο ομάδες που παίξαμε αυτήν την εβδομάδα στο πρωτάθλημα. Θέλαμε να δείξουμε και φέτος, ότι είμαστε γ καλύτερη ομάδα, όπως το δείξαμε και πέρσι. Δεν ξεχνάμε αυτό που έγινε πέρσι. Θέλουμε να προχωρήσουμε, να δείξουμε τι ομάδα είμαστε και να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της χρονιάς».

Για το αν σημαίνει κάτι παραπάνω η νίκη σήμερα:
«Τέτοια παιχνίδια κρίνουν τους πρωταθλητές. Σε τέτοια παιχνίδια αν πας με προσπάθεια, με καρδιά, πολές φορέ κερδίζει το πρωτάθλημα. Σήμερα δε μπορέσαμε να παιξουμε όπως θέλαμε. Είχαμε κάποιες περιόδους είχαμε τον έλεγχο, όπως στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Πέρσι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο εδώ ,αλλά η διαφορά με φέτος, είναι το αποτέλεσμα».

Για το αν θα κριθεί ο τίτλος στα ντέρμπι:
«Δεν κερδίζουμε το πρωτάθλημα μόνο με τα ντέρμπι. Ευτυχώς τα δύο ντέρμπι ως τώρα, τα κερδίσαμε και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το σερί .Πρέπει να προσέχουμε και τις άλλες ομάδες, γιατί δε φτάνεις στο πρωτάθλημα μόνο με τα ντέρμπι. Είναι καλό, μας δίνει το κάτι παραπάνω που είναι το αποτέλεσμα, σε ένα ντέρμπι αλλά στο τέλος, είναι τρεις βαθμοί. Έχουμε πάρει έξι στα δύο πρώτα ντέρμπι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τα πανηγύρια στα αποδυτήρια που δείχνουν και τη σημασία του σημερινού αποτελέσματος:
«Μια νίκη σε ένα ντέρμπι, είναι διαφορετική. Στο τέλος όμως, μετράνε οι τρεις βαθμοί. Φεύγουμε από εδώ με άλλη ψυχολογία. Ξέραμε τι έγινε πέρσι και εδώ και στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό, οπότε έπρεπε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Έχω συνηθίσει αυτήν την ατμόσφαιρα εδώ και στα άλλα μεγάλα γήπεδα στην Ελλάδα. Οπότε για μένα, είναι ευχαρίστηση να παίζω σε τέτοια ατμόσφαιρα».

Για το αν πρόλαβε να κάνει κάποια κουβέντα με τον συμπατριώτη του, τον Ποντένσε:
«Δεν πρόλαβα, είναι γρήγορος... Έχεις τον Ποντένσε, τον Φορτούνη, τον Λάζαρο, οπότε κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος. Με τη βοήθεια από τους συμπαίκτες του, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό. Ευτυχώς για εμάς ο Βούκοβιτς, έβαλε το αυτογκόλ, δυστυχώς για αυτόν και την ομάδα του».

Για το απαιτητικό πρόγραμμα από την αρχή της σεζόν:
«Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν αυτά τα μεγάλα παιχνίδια. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, σε λίγες μέρες, έχουμε δύσκολους αντιπάλους. Αλλά αν βγάλουμε το παιχνίδι με τη Τσέλσι, που είναι σε ένα επίπεδο πολύ πιο πάνω από εμάς και από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, στα άλλα παίξαμε καλά, Δυστυχώς με  τον Άρη δεν κερδίσαμε. Δείξαμε στα άλλα τι μπορούμε να κάνουμε πως μπορούμε να παίξουμε. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα αλλά ευτυχώς για εμάς, έχουμε κερδίσει σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί στην έδρα της Μπάτε Μπόρισοφ;
«Πρέπει να ξεκουραστούμε λόγο και από αύριο σκεφτόμαστε τη Μπάτε. Έχουν κερδίσει τον πρώτο αγώνα, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Θέλουμε να πάμε στη Λευκορωσία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags