Facebook Pixel Μεταγραφή-έκπληξη από τον Ολυμπιακό - Αυτό έφερε ο Μαρινάκης και τα γυρίζει όλα τούμπα - Όνομα-φωτιά
| 2018-10-01 09:30:00

Μεταγραφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Αυτόν έφερε ο Μαρινάκης και ψάχνονται όλοι - Όνομα-φωτιά

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Αυτόν έφερε ο Μαρινάκης και ψάχνονται όλοι - Όνομα-φωτιά

Κίνηση που κανείς δεν πήρε χαμπάρι. Καυτό παρασκήνιο...

Σε μία κίνηση έκπληξη προχώρησε πριν από λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός, καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βασίλη Γεωργόπουλου, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Αμανατίδη στο τμήμα σκάουτινγκ των ακαδημιών του συλλόγου.

Ο 62χρονος τεχνικός τα τελευταία τέσσερα χρόνια διετέλεσε χρέη προπονητή της Εθνικής Παίδων Κ17, ενώ πιο πριν υπήρξε βοηθός προπονητή στην Εθνική Νέων και την Κ20. Από το 1991, όταν και ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων της Καλαμάτας, από την οποία κατάγεται, και του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βασίλης Γεωργόπουλος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της Καλαμάτας το 1971 και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Παναχαϊκή, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και ΑΕΚ, πριν επιστρέψει στην γενέτειρά του για να κλείσει την καριέρα του το 1988, ενώ στο βιογραφικό του καταγράφονται και δυο συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών το 1984.

Η επιλογή, πάντως, του συγκεκριμένου προσώπου, δημιούργησε αρκετές απορίες, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που τα τελευταία χρόνια δούλευε αποκλειστικά στις Εθνικές ομάδες, χωρίς να έχει τις απαραίτητες εμπειρίες από συλλογικό επίπεδο, αλλά και το ιδανικότερο βιογραφικό.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος άσος δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την ΕΠΟ, προφανώς γιατί δεν κατάφερε να ταιριάξει με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας σε θέματα που αφορούσαν το αντικείμενό του. 

Γι’ αυτό, λοιπόν, προκάλεσε έκπληξη η επιλογή του από τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά τις σαρωτικές αλλαγές στην πρώτη ομάδα, προχώρησε σε αρκετές αναδιαρθρώσεις και στις ακαδημίες έπειτα από προσωπική απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Στο Λιμάνι, πάντως, έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Βασίλη Γεωργόπουλου και θεωρούν πως πρόκειται για ένα πολύ ικανός στέλεχος, το οποίο θα βοηθήσει ώστε να επιστρέψουν άμεσα οι υποδομές του συλλόγου στις επιτυχίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags