Facebook Pixel Τρομερός Τίγρης: Αυτόν υπογράφει και τρελαίνει κόσμο - Εξέλιξη-φωτιά με Μάνταλο, τα «διαλύει» όλα;
| 2018-10-01 12:50:00

Τρομερός Τίγρης: Αυτόν υπογράφει και τρελαίνει κόσμο - Εξέλιξη-φωτιά με Μάνταλο, τα «διαλύει» όλα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρομερός Τίγρης: Αυτόν υπογράφει και τρελαίνει κόσμο - Εξέλιξη-φωτιά με Μάνταλο, τα «διαλύει» όλα;

Σκάει η ανακοίνωση μετά το ΣΟΚ. Στα... κάγκελα ο αρχηγός!

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για την ΑΕΚ είναι αναμφίβολα ο Έλντερ Λόπες, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος μπακ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο έχει στο πλευρό του όλη την ομάδα και κυρίως τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδωσε εντολή στους άμεσους συνεργάτες του να ανανεώσουν το συμβόλαιο του παίκτη.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη κίνηση του αφεντικού της Ένωσης φαίνεται πως βρίσκει σύμφωνο σε πρώτη φάση τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκτιμάει την πρωτοβουλία της διοίκησης να συζητήσει για ανανέωση του συμβολαίου του ενώ είναι τραυματίας.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στο συγκεκριμένο ζήτημα να προκύψουν άμεσα θετικές εξελίξεις, αφού είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του Τίγρη να κλείσει γρήγορα το θέμα, προκειμένου ο Έλντερ Λόπες να νιώσει καλύτερα σε αυτή τη δύσκολη φάση της καριέρας του.

Θυμίζουμε, μάλιστα, πως στις πρώτες συζητήσεις που είχαν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε σημειωθεί σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, η οποία έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο στις νέες διαπραγματεύσεις που θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα.  

Εξελίξεις με Μάνταλο

Στο μεταξύ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Πέτρος Μάνταλος αναζητάει στην πιάτσα νέο μάνατζερ. Δεν είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο και θέλει να πάει σε άλλον ατζέντη. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει απαραίτητα κάτι για το μέλλον του, ωστόσο αυτή η κίνηση και σε αυτό το χρονικό σημείο, επιβεβαιώνει ότι ο παίκτης δε βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Κάτι που φαίνεται και στο γήπεδο, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και με τα νεύρα που βγάζει, ενώ κι από την ομάδα λέγεται ότι έχει αλλάξει τελευταία συμπεριφορά, από την άποψη ότι έχει γίνει πιο «κλειστός» και δε θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη του παρελθόντος, ακόμα και στα αποδυτήρια.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει «μεταγραφή» στην ΑΕΚ - Ενίσχυση στην επίθεση - Πανηγυρίζει ο Ουζουνίδης με το νέο «όπλο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags