Facebook Pixel Sportdog.gr | Έχασαν τα… άχαστα και κόλλησαν στο μηδέν – Παραμένει χωρίς νίκη η Λαμία
| 2018-10-01 20:52:00

Έχασαν τα… άχαστα και κόλλησαν στο μηδέν – Παραμένει χωρίς νίκη η Λαμία

Sportdog Team
Έχασαν τα… άχαστα και κόλλησαν στο μηδέν – Παραμένει χωρίς νίκη η Λαμία

Λαμία και Ξάνθη έμειναν στο 0-0, παρά τις μεγάλες τους ευκαιρίες.

Λαμία και Ξάνθη δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε ένα ματς με πολλές χαμένες ευκαιρίες και ένα δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν έτσι χωρίς νίκη με δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα και είναι 14οι, ενώ η Ξάνθη έχει πλέον 6 πόντους και βρίσκεται στην 7η θέση.

Το ματς

 Οι δύο ομάδες θα μπορούσαν πολύ εύκολα να σκοράρουν εάν ήταν πιο αποτελεσματικές, αφού οι ευκαιρίες δεν έλειψαν από την αναμέτρηση.

Η Λαμία είχε την πρώτη, με τον Μπερτόλιο να μην μπορεί να νικήσει τον Ζίβκοβιτς σε τετ α τετ, ενώ η Ξάνθη «απάντησε» στο 23’, όταν ο Γέντρισεκ βρέθηκε απέναντι από τον Σαράνοφ όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας έδιωξε εξαιρετικά με τα πόδια.

Στο 35’ η Ξάνθη είχε δοκάρι σε φοβερό σουτ του Σουλεϊμάν, ενώ στο 44’ ο Σαράνοφ αρνήθηκε το γκολ στον Λισγάρα, νικώντας με το πόδι μετά από κοντινή κεφαλιά.

Στο 64’ ο Καραγκούνης βρέθηκε σε θέση βολής από κεφαλιά-πάσα του Μπαράλες, άλλα έκανε κακό τελείωμα πάνω στους αμυντικούς της Ξάνθης, η οποία είχε ακόμα μια τεράστια ευκαιρία στο 72’. Χρειάστηκε να επέμβει και πάλι εντυπωσιακά ο Σαράνοφ, που απέκρουσε την κεφαλιά του Κασάδο, με τον Λισγάρα να σουτάρει άουτ στη συνέχεια.

Η Λαμία λίγο έλειψε να «κλέψει» τη νίκη στο 94’, όταν ο Ζίβκοβιτς έπεσε στη γωνία του απέκρουσε καλό σουτ του Μπλάζιτς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Χάβος): Σαράνοφ – Σκόνδρας (85’ Βασιλαντωνόπουλος), Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον – Μπλάζιτς, Δημούτσος – Επστάιν (81’ Μαστούρ), Μπερτόλιο, Καραγκούνης (73’ Καραμάνος) – Μπαράλες

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς – Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά – Καμαρά, Κοβάτσεβιτς (67’ Ντε Λούκας) – Καντά (89’ Αλμέιδα), Σαρπόνγκ, Σουλεϊμάν (52’ Ντουρίτσκοβιτς) - Γέντρισεκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags