Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ με ξένο - Ήρθε ο μάνατζέρ του, τι έγινε - Όλα δείχνουν ότι ο Τίγρης τον…
| 2018-10-02 13:14:00

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ με ξένο - Ήρθε ο μάνατζέρ του, τι έγινε - Όλα δείχνουν ότι ο Τίγρης τον…

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ με ξένο - Ήρθε ο μάνατζέρ του, τι έγινε - Όλα δείχνουν ότι ο Τίγρης τον…

Δύσκολες ώρες για τον παίκτη, η «διαταγή» του Μελισσανίδη. 

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο μάνατζερ του Έλντερ Λόπες, Ουλίσες Σάντος, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του πελάτη του, ο οποίος σήμερα αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην Κρήτη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Προφανώς, όμως, ο ατζέντης του Πορτογάλου μπακ αναμένεται να συνδυάσει το συγκεκριμένο ταξίδι και με το θέμα της ανανέωσης του παίκτη, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή, μετά τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή, να τρέξει η υπόθεση του νέου συμβολαίου.

Μάλιστα, λέγεται ότι σήμερα ο Ουλίσες Σάντος θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ και δεν αποκλείεται στο περιθώριο του μεγάλου αγώνα απέναντι στην Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ να γίνει μία νέα συζήτηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στις πρώτες διερευνητικές συζητήσεις που είχαν γίνει ανάμεσα στον Έλντερ Λόπες και την ΠΑΕ, πριν από τον τραυματισμό του και χωρίς την άμεση εμπλοκή του συγκεκριμένου μάνατζερ, είχε παρατηρηθεί σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Πλέον, όμως, φαίνεται πως υπάρχει διαφορετική πρόθεση κι από τις δύο πλευρές, ενώ ο παίκτης δείχνει να εκτιμάει την κίνηση της διοίκησης να του ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο, παρόλο το γεγονός ότι αναμένεται να μείνει αρκετό διάστημα εκτός δράσης.

Βέβαια, ακόμα δεν έχει γίνει ουσιαστική συζήτηση για τους όρους του συμβολαίου, ωστόσο εκτιμάται ότι από τη στιγμή που υπάρχει διάθεση και από τις πλευρές για συμφωνία, πως στο τέλος θα πέσουν οι υπογραφές. Κι αυτό βασίζεται, όπως προαναφέραμε, στην πρόθεση που έχει το αφεντικό της Ένωσης να «δέσει» τον παίκτη σε αυτή τη δύσκολη φάση της καριέρας του.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό κόλπο Ουζουνίδη - Έτσι τη φέρνει στην Μπενφίκα - Φοβερή κίνηση, βάζει πίσω απ' τον φορ τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags