Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Δώνη σε ερώτηση για Μακέντα: «Δεν περιμένω κανείς να με δικαιώσει...»
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-02 21:28:00

Τρομερή ατάκα Δώνη σε ερώτηση για Μακέντα: «Δεν περιμένω κανείς να με δικαιώσει...»

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Δώνη σε ερώτηση για Μακέντα: «Δεν περιμένω κανείς να με δικαιώσει...»

Τι δήλωσε ο Έλληνας κόουτς μετά το διπλό του ΠΑΟ επί του Παναιτωλικού στο Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με ένα φοβερό γκολ του Φεντερίκο Μακέντα και ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας του παρά τις αλλαγές, ενώ δεν θέλησε να σταθεί ξεχωριστά στον Ιταλό επιθετικό, λέγοντας ότι όλοι έχουν την αξία τους στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης:

«Κάναμε αρκετές αλλαγές στη σύνθεση μας, τα παιδιά είχαν καλή απόδοση και δεν ήταν η πρώτη φορά που αυτή η ομάδα έπαιξε μαζί, γιατί σε πολλά φιλικά παιχνίδια αυτοί οι παίκτες είχαν αγωνιστεί μαζί. Ήταν φανερό πως στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την κατοχή μπάλας που θα θέλαμε. Έγιναν αρκετά λάθη και ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Υπήρξαν και από τις δύο πλευρές κάποιες φάσεις, εμείς χάσαμε την πιο μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουμε το σκορ με το χαμένο πέναλτι και ο Παναιτωλικός είχε μια μεγάλη διπλή ευκαιρία».

Όσο κυλούσε ο χρόνος, νομίζω ότι βρίσκαμε το ρυθμό μας στον αγωνιστικό χώρο, το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, ενώ και οι δύο αλλαγές μας βοήθησαν για να κοντρολάρουμε καλύτερο το ρυθμό. Τόσο ο Μακέντα, όσο και ο Δώνης, όταν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο βοήθησαν, άλλαξε και η διάταξη μας και όσο περνούσε η ώρα, είχαμε καλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού. Βγαίναμε με πολλούς παίκτες στην επίθεση και γινόμασταν πιο απειλητικοί. Θεωρώ ότι με βάση και την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο, φτάσαμε δίκαια στη νίκη και είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα, γιατί μας δίνει το πλεονέκτημα, ώστε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο μας».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την απόδοση του σκόρερ του ματς, Φεντερίκο Μακέντα, αρνήθηκε να σταθεί ατομικά στον Ιταλό: «Δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για τους παίκτες του. Προτιμώ να μιλώ για τον τρόπο που παίζουμε και μπαίνουμε στο παιχνίδι. Κάθε ποδοσφαιριστής - όπως και ο Μακέντα - έχουν επιλεγεί γιατί έχουν αξία και αυτή τη στιγμή, όσοι βρίσκονται στο ρόστερ έχουν περάσει από μια διαδικασία αξιολόγησης. Όλοι έχουν την αξία τους για να προσφέρουν στην ομάδα και μέσα σε αυτούς είναι και ο Μακέντα. Δεν περιμένω κανένας παίκτης να δικαιώσει εμένα. Περιμένω τους παίκτες μου - γιατί έχουν αξιολογηθεί - να προσφέρουν στην ομάδα. Να προσφέρουν στον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags