Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση - πρόκληση: «Μακελειό στο κέντρο όταν παίζει ο Βέρνμπλουμ»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-03 11:59:00

Δήλωση - πρόκληση: «Μακελειό στο κέντρο όταν παίζει ο Βέρνμπλουμ»!

Sportdog Team
Δήλωση - πρόκληση: «Μακελειό στο κέντρο όταν παίζει ο Βέρνμπλουμ»!

Απίστευτη ατάκα για τον μέσο του ΠΑΟΚ.

Με αφορμή τον αγώνα του Δικεφάλου με την Μπάτε Μπορίσοφ για το Europa League ο μέσος των Λευκορώσων, Στάνισλαν Νταγκούν μίλησε στην ιστοσελίδα pressball.by και χαρακτήρισε επικίνδυνο και σκληρό στο παιχνίδι του τον Πόντους Βέρνμπλουμ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη διαφορά των 12 πόντων που έχει η ΜΠΑΤΕ από τους διώκτες της στο Πρωτάθλημα: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχουν ακόμη 8 παιχνίδια και 24 πόντοι προς διεκδίκηση. Όλα μπορούν να συμβούν. Η αλήθεια είναι ότι τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Δεν πρέπει να δείξουμε χαλαρότητα ή να νομίσουμε ότι όλα τελείωσαν. Αντίθετα, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να φέρουμε τη δουλειά εις πέρας».

Αν η διαφορά αυτή τους προσφέρει μια έξτρα άνεση για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αλλάζουμε μπάλες πριν από το ματς του Europa League. Στο πρωτάθλημα χρησιμοποιούμε μπάλες της Adidas ενώ μία βδομάδα πριν τα ευρωπαϊκά ματς, χρησιμοποιούμε την μπάλα της διοργάνωσης, που είναι της Molten. Τότε καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μια διαφορετική διοργάνωση και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτήν».

Ποιον παίκτη ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Τον Βέρνμπλουμ με τον οποίο αγωνίστηκα ως αντίπαλος στο ρωσικό Πρωτάθλημα. Δε θέλω να φανώ αγενής αλλά είναι πολύ επικίνδυνος. Γίνεται μακελειό στο κέντρο του γηπέδου επειδή ο Σουηδός είναι σκληρός στο παιχνίδι του. Γενικά δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις».

Αν μια πιθανή νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα είναι ένα τεράστιο βήμα πρόκρισης για την ΜΠΑΤΕ: «Ας μην προτρέχουμε. Πρώτα πρέπει να νικήσουμε και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα. Επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ δύσκολο όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το αν αποτελεί πλεονέκτημα που η ΜΠΑΤΕ βρίσκεται προς το τέλος της σεζόν εντός συνόρων, ενώ ο ΠΑΟΚ στην αρχή, υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τονίζοντας: «Και οι Ελληνες είναι σε καλό σημείο. Επαιξαν ως τώρα με τη Βασιλεία, την Σπαρτάκ Μόσχας και την Μπενφίκα για τα προκριματικά του Champions League. Είχαν τον χρόνο να προετοιμαστούν και για το Πρωτάθλημά τους και για το Europa League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags