Facebook Pixel «Τρελάθηκαν» στον ΠΑΟ με… Κλάους, απίστευτο τι έκανε - «Κουφό» με Αποστολάκη, δεν υπάρχει ο Δώνης
| 2018-10-03 14:32:00

«Τρελάθηκαν» στον ΠΑΟ με… Κλάους, απίστευτο τι έκανε - «Κουφό» για Αποστολάκη, δεν υπάρχει ο Δώνης

του Νίκου Στεργίου
«Τρελάθηκαν» στον ΠΑΟ με… Κλάους, απίστευτο τι έκανε - «Κουφό» για Αποστολάκη, δεν υπάρχει ο Δώνης

Πώς «εμπλέκεται» ο πρώην του ΠΑΟΚ με το Τριφύλλι; Φοβερά πράγματα…

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους, κερδίζοντας χθες και στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, παρόλο που ο Γιώργος Δώνης έκανε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν, για μια ακόμα φορά, ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης, με μία εκπληκτική κίνηση και άψογο τελείωμα. Ένα γκολ που έδειξε την τεράστια κλάση του, παρόλο που γενικά στο ματς δεν είχε άλλη καλή στιγμή.

Άλλωστε, αυτό είναι το μεγάλο προσόν του Ιταλού, ότι μπορεί, δηλαδή, με μία ενέργεια να κάνει τη διαφορά και να παίξει καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας του. Θυμίζουμε ότι και στις προηγούμενες δύο επαφές που είχε με την μπάλα εντός περιοχής κατάφερε τη μία να βγάλει μία μαγική ασίστ (κόντρα στον Λεβαδειακό) και την άλλη να σκοράρει πάλι ένα υπέροχο τέρμα (απέναντι στον ΠΑΣ).

Μάλιστα, αυτή η ικανότητα του έμπειρου φορ θυμίζει σε πολλούς τον Κλάους Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ. Ο οποίος μπορεί για ένα ολόκληρο παιχνίδι να ήταν «αόρατος», αλλά την κατάλληλη στιγμή έκανε μία ενέργεια και πετύχαινε γκολ, πολλές φορές από το πουθενά.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Στο μεταξύ, άπαντες έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον Παναθηναϊκό. Και πως το τρομερό 6Χ6 δεν έχει έρθει από… ρέντα ή τύχη, αλλά από τη δουλειά που έχουν κάνει άπαντες στο Κορωπί, με κορυφαίο όλων, φυσικά, τον Γιώργο Δώνη.

Είναι φοβερό, άλλωστε, αυτό που συνέβη χθες με τον Κώστα Αποστολάκη, για παράδειγμα, ο οποίος με μηδέν παραστάσεις μπήκε στην ομάδα και αγωνίστηκε λες και έπαιζε σε αυτήν 10 χρόνια. Αυτό είναι κάτι που πιστώνεται στον προπονητή, καθώς ανεξάρτητα από πρόσωπα η ομάδα αποδίδει κάθε φορά το ίδιο.

Και, πλέον, μάλλον οι μικροί του Παναθηναϊκού δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν στις πρώτες γκέλες. Όχι μόνο επειδή αυτές αναμένεται να είναι όπως φαίνεται λίγες, αλλά πολύ περισσότερο γιατί υπάρχει το «μέταλλο» στην ομάδα για να αντέξει ακόμα κι όταν τα αποτελέσματα στραβώσουν.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβες Κούγια για ΑΕΚ: «Ομάδα του... Κόκκαλη - Γι' αυτό πήρε πρωτάθλημα - Έχει θέμα ο Μελισσανίδης»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags