Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση με νόημα από Τοροσίδη: «Μην εξαπατάστε από την ήττα μας από τον ΠΑΟΚ»
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-03 16:02:00

Δήλωση με νόημα από Τοροσίδη: «Μην εξαπατάστε από την ήττα μας από τον ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
Δήλωση με νόημα από Τοροσίδη: «Μην εξαπατάστε από την ήττα μας από τον ΠΑΟΚ»

Αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μίλαν στην Ιταλία ο Βασίλης Τοροσίδης έδωσε συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport" και μίλησε για τα χρόνια της καριέρας του στη γειτονική χώρα, στην εικόνα της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ και στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Αυτή τη στιγμή η Μίλαν δείχνει αναζωογονημένη μετά τη νίκη στη Σασουόλο. Όμως μην εξαπατάστε από την ήττα μας από τον ΠΑΟΚ. Είχαμε κερδίσει όλους τους αγώνες στο πρωτάθλημα και με τη Μπέτις έχουμε μια ισοπαλία», ανέφερε ο Τοροσίδης, ενώ πρόσθεσε για το γκολ που πέτυχε με την Ρόμα έναντι της Ίντερ για το Κύπελλο... 

«Είχα πετύχει το 3-1 στα ημιτελικά του ιταλικού Κυπέλλου και ήταν μια θριαμβευτική βραδιά για μας σε ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα της Ευρώπης. Έτσι, κάθε φορά που επιστρέφω αυξάνεται η αδρεναλίνη». 

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, είπε: «Χρειαζόμαστε διάρκεια. Την Κυριακή έχουμε το ντέρμπι με τον ΑΕΚ, άλλο ένα ιδιαίτερου χαρακτήρα ματς. Εν ολίγοις, δεν μπορούμε να πάρουμε τις ανάσες που θέλουμε κόντρα στην ομάδα του Γκατούζο. Τίποτα δεν είναι απλό, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός παίζει καλά και έχει μια νοοτροπία νικητή. Κανείς δεν μπορεί να τον υποτιμά».

«Θέλω να δείξουμε καλή εικόνα. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, αλλά έζησα όμορφα χρόνια στην Μπολόνια και ειδικά στη Ρώμη. Η Ιταλία βρίσκεται στην καρδιά μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags