Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέλος στους μπελάδες του Μόντριτς - Aπαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για ψευδορκία
| 2018-10-04 05:20:00

Τέλος στους μπελάδες του Μόντριτς - Aπαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για ψευδορκία

Sportdog Team
Τέλος στους μπελάδες του Μόντριτς - Aπαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για ψευδορκία

Δικαστήριο του Ζάγκρεμπ αποφάσισε πως δεν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες κατά του Λούκα Μόντριτς για ψευδορκία και τον απάλλαξε.

Η εισαγγελία είχε απαγγείλει κατηγορίες κατά του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, σχετικά με την κατάθεση που έδωσε σε δικαστήριο του Όσιγιεκ στις 13 Ιουνίου 2017, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, που αφορούσε τον άλλοτε πανίσχυρο πρόεδρο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς.

Ο διεθνής Κροάτης μέσος είχε υποστηρίξει πως, όταν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Ντιναμό το 2004, είχε συμφωνήσει και υπογράψει ότι ο Μάμιτς θα καρπωθεί τα μισά από τα χρήματα από ενδεχόμενη μεταγραφή του.

Το 2015, όμως, ο Μόντριτς είχε πει ότι η σχετική ρήτρα είχε υπογραφεί μεταγενέστερα, όταν ήδη είχε πάρει μεταγραφή στην Τότεναμ, με αναδρομική ισχύ. Τόνισε, μάλιστα, ότι κατέβαλε στον Μάμιτς περίπου επτά εκατομμύρια ευρώ, από τα εννέα εκατομμύρια που είχε λάβει ως μπόνους μεταγραφής.

Αυτή η κατάθεση είχε προκαλέσει την αντίδραση της εισαγγελίας, αλλά τελικά το θέμα επιλύθηκε χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες στον κορυφαίο παίκτη του κόσμου για το 2018. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags