Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Γκατούζο - Τι είπε για το αν θα παίξει ο Ιγκουαΐν!
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-03 17:21:00

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Γκατούζο - Τι είπε για το αν θα παίξει ο Ιγκουαΐν!

Sportdog Team
Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Γκατούζο - Τι είπε για το αν θα παίξει ο Ιγκουαΐν!

Η Μίλαν θέλει νίκη με τους Πειριαώτες, όπως είπε ο Ιταλός κόουτς.

Επιθετική ομάδα με ποιοτικό ρόστερ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Τζενάρο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκατούζο: 

Για την πορεία της Μίλαν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι διαφορετικά. Υπάρχει περισσότερη τακτική από ό,τι στην Ιταλία. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ επιθετική ομάδα, με έμπειρους παίκτες και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Είναι αήττητοι σε πέντε παιχνίδια στην Ευρώπη. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε σταθερότητα στα αποτελέσματά μας. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να έχουμε τη σωστή νοοτροπία. Απέναντι στη Σασουόλο, είχαμε προβλήματα για 25 λεπτά. Θέλουμε να είμαστε συμπαγείς και να παίζουμε πάντα σαν ομάδα». 

Για τα πλάνα του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά όχι τόσες όσες απέναντι στη Ντουντελάνζ. Ο Καλντάρα είναι σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμού και ελπίζουμε να επιστρέψει μετά τη διακοπή».

Για τη συμμετοχή του Ιγουαΐν: «Θα ήταν μεγάλο πρόβλημα να μην τον έχουμε. Είναι μια μεγάλη αξία για την ομάδα. Σήμερα προπονήθηκε κανονικά, θα δούμε αν είναι σε κατάσταση να παίξει αύριο».

Για τον ευρωπαϊκό στόχο της Μίλαν: «Θέλουμε να φτάσουμε πρώτα στα νοκ άουτ, πριν αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε πόσο μακριά μπορούμε να πάμε. Να περάσουμε πρώτα και θα δούμε πώς θα τα πάμε το Φεβρουάριο. Για την ώρα προέχει η πρόκριση».

Για τις φήμες περί επιστροφής του Ιμπραΐμοβιτς τον ερχόμενο Ιανουάριο: «Ρωτήστε τη διοίκηση. Εγώ ασχολούμαι μόνο με τους παίκτες που έχω. Θέλω, πάντως, με την ευκαιρία να του ευχηθώ χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags