Facebook Pixel Ανάβουν φωτιές οι ΑΕΚτζήδες πριν τον Ολυμπιακό - Την «έπεσαν» σε Κλωναρίδη - Τρελός φόβος για… Λάζαρο
| 2018-10-04 11:25:00

Ανάβουν φωτιές οι ΑΕΚτζήδες πριν τον Ολυμπιακό - Την «έπεσαν» σε Κλωναρίδη, τρελός φόβος για… Λάζαρο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανάβουν φωτιές οι ΑΕΚτζήδες πριν τον Ολυμπιακό - Την «έπεσαν» σε Κλωναρίδη, τρελός φόβος για… Λάζαρο

Τι «παίζει» με Λόπες, επιβεβαίωση Sportdog. Τα πάντα όλα εδώ.

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για το γεγονός ότι στο ματς με την Μπενφίκα ο κόσμος δεν έδωσε βροντερό «παρών» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Κάτι που επισημάναμε και σε χθεσινό θέμα, από την άποψη ότι οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στο Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από 12 χρόνια και όλοι περίμεναν πως οι προσέλευση θα ήταν πολύ μεγαλύτερη, καθώς τα εισιτήρια έφτασαν τα 31.000.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως ο κόσμος ήταν περισσότερος στo ματς προκριματικών με τη Σέλτικ (32.300) και ελάχιστα λιγότερος στον αγώνα με τη Βίντι (29.774). Ενδεικτικό είναι επίσης ότι πέρυσι, με έναν αντίστοιχα μεγάλο αντίπαλο, τη Μίλαν, οι οπαδοί της ΑΕΚ έδωσαν πιο εντυπωσιακή παρουσία στο Ολυμπιακό στάδιο (40.538).

Υπάρχουν, λοιπόν, εύλογες απορίες για το γεγονός ότι οι φίλαθλοι της ομάδας απείχαν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, αν και η ώρα (22:00) διεξαγωγής του ματς, αλλά και το γεγονός ότι ακολουθεί κι άλλο μεγάλο παιχνίδι, απέναντι στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, σίγουρα προσμετρώνται και ερμηνεύονται ως σοβαρές εξηγήσεις.

Από την άλλη, η απουσία του κόσμου από το ΟΑΚΑ σε ένα ματς Τσάμπιονς Λιγκ ίσως μπορεί να δείχνει και τη δυσαρέσκεια που μπορεί να υπάρχει σε ένα σημαντικό μέρος των φιλάθλων για το γεγονός ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε, όπως θα επιθυμούσαν τουλάχιστον, το καλοκαίρι.  

Φοβούνται τον… Λάζαρο

Στο μεταξύ, τα σημερινά ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν τη χθεσινή αποκάλυψη του sportdog.gr για τη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στον Έλντερ Λόπες και την ΠΑΕ ΑΕΚ για ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου μπακ. Η πρόταση είναι αυτή που αναφέραμε, για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές λίγο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ακόμα δε διαρρέουν κάτι, για... ευνόητους λόγους.

Εξάλλου, τα όσα έγιναν στο παρελθόν με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο κι όσα μπορεί να γίνουν με τον Αντρέ Σιμόες, ο οποίος ακόμα δεν έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του κι όλα δείχνουν ότι πάει να γίνει νέο σήριαλ η υπόθεση του Πορτογάλου, κάνουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να είναι πολύ προσεκτικοί, τουλάχιστον μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

«Πέσιμο» στον Κλωναρίδη

Στο μεταξύ, το πρόσωπο των τελευταίων ωρών για την ΑΕΚ, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα για τη χαμένη ευκαιρία στο 2-2 με την Μπενφίκα. Ο ίδιος, όμως, δε θέλει να δώσει συνέχεια, ούτε προκαλεί. Άλλωστε, πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά των ελληνικών γηπέδων, που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και είναι πάντα αφοσιωμένος στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και στην οικογένειά του. Παρόλο που ο ίδιος έχει πληροφορηθεί πως γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά του, κρατάει χαμηλούς τόνους και ετοιμάζεται να δώσεις τις απαντήσεις του στο γήπεδο.

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο διεθνής επιθετικός έχει δεχθεί από το καλοκαίρι ακόμα αρκετές κρούσεις για να αλλάξει μάνατζερ. Ο ίδιος, όμως, δεν έχει ενδώσει και δε σκοπεύει να το κάνει. Δεν είναι λίγοι αυτοί που την έχουν «πέσει» στον άσο της ΑΕΚ, προφανώς υποσχόμενοι τη μεγάλη μεταγραφή, αλλά δεν έχει ενδώσει. Εξάλλου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, με τις φετινές του εμφανίσεις ήδη έχει προσελκύσει σοβαρό ενδιαφέρον από το εξωτερικό κι αν συνεχίσει έτσι, δε θα αργήσει η ώρα που θα «σκάσει» στην Ένωση η πρώτη επίσημη πρόταση.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags