Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή δήλωση για Ολυμπιακό - «Καρφάκι» Ελευθερόπουλου για Μαρτίνς - Αποθέωσε Φορτούνη!
| 2018-10-04 13:55:00

Τρομερή δήλωση για Ολυμπιακό - «Καρφάκι» Ελευθερόπουλου για Μαρτίνς - Αποθέωσε Φορτούνη!

Sportdog Team
Τρομερή δήλωση για Ολυμπιακό - «Καρφάκι» Ελευθερόπουλου για Μαρτίνς - Αποθέωσε Φορτούνη!

Ο παλαίμαχος άσος στο προσκήνιο.

«Αργό» χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο tuttomercatoweb.

«H περασμένη χρονιά ήταν καταστροφική, τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα εφέτος, η ομάδα παίζει καλά, ίσως είναι πιο δύσκολο από το συνηθισμένο, ειδικά για να σκοράρει. Παραδόξως, με τον ΠΑΟΚ ήταν το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα είχε πολλές ευκαιρίες και τιμωρήθηκε με ένα περίεργο αυτογκόλ. Ακόμη και η ισοπαλία ήταν στενάχωρη, πόσο μάλλον η ήττα», είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

«Ένας παίκτης που θαυμάζω τόσο πολύ είναι ο Φορτούνης, πλέι μέικερ επίσης στην εθνική ομάδα. Στη συνέχεια, υπάρχει ο Ποντένσε, που είναι πολύ γρήγορος και ικανός στο ένας εναντίον ενός. Και μπορώ να προσθέσω μια παλιά γνωστή φιγούρα του ιταλικού ποδοσφαίρου, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Λείπει ο σέντερ φορ. Μέχρι στιγμής ο Γιάγια Τουρέ δεν έχει χρησιμοποιηθεί, εκτός από έναν αγώνα κυπέλλου. Δεν είναι έτοιμος και χρειάζεται ένα μήνα για να βρεθεί σε μια αποδεκτή κατάσταση, όμως νομίζω ότι απόψε θα μπορούσε να παίξει. Σε διεθνές επίπεδο η εμπειρία του, είναι ζωτικής σημασίας», πρόσθεσε ο Ελληνας προπονητής, που κλήθηκε να σχολιάσει τον Πέδρο Μαρτίνς:

«Πρέπει να περιμένουμε, πριν να τον αξιολογήσουμε. Πιέζει ψηλά, αλλά αυτό οδηγεί τους αντιπάλους στην αντεπίθεση, με τους αργούς αμυντικούς που έχει, δημιουργούνται κίνδυνοι για τον Ολυμπιακό. Για τον λόγο αυτό, πιστεύω ότι κατά της Μίλαν θα έχει διαφορετική στάση. Υπάρχει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Ο  Ολυμπιακός προέρχεται  από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τη Κυριακή παίζει με την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι η προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, από το Europa League. Eίμαι περίεργος για να δω τις επιλογές του Πέδρο Μαρτινς, αν και μέχρι τώρα δεν φαινόταν πολύ διατεθειμένος να κάνει αλλαγές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags