Facebook Pixel Sportdog.gr | «Respect» από Σαββίδη στο μήνυμα της Original – Ποστάρισμα με νόημα (ΦΩΤΟ)
| 2018-10-04 18:08:00

«Respect» από Σαββίδη στο μήνυμα της Original – Ποστάρισμα με νόημα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
«Respect» από Σαββίδη στο μήνυμα της Original – Ποστάρισμα με νόημα (ΦΩΤΟ)

Ο γιος του αφεντικού του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε τους οργανωμένους της ΑΕΚ.

Τον σεβασμό του στους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ δήλωσε ο Γιώργος Σαββίδης. Όπως διαβάσατε η Original 21 εξέδωσε συγκινητική ανακοίνωση με αφορμή την συμπλήρωση 19 χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών όπου σκοτώθηκαν έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

«Είναι η μέρα που στα ονόματα των νεκρών Χαράλαμπου, Δημήτρη, Χριστίνας , Αναστάση, Γιώργου και Κυριάκου θα μπορούσε -όσο μακάβριο κι αν ακούγεται μα συνάμα και τόσο ρεαλιστικό για όσους έχουν κάνει την αγάπη για την ομάδα τους τρόπο ζωής- να είναι το όνομα του οποιουδήποτε από εμάς. Οι διαχωριστικές γραμμές τέτοιες μέρες οφείλουν να κάμπτονται και να θυμόμαστε ότι πάνω από όλα η λέξη άνθρωπος χαρακτηρίζει το "είναι" μας. Στο πλαίσιο αυτό σύσσωμη η οικογένεια της ORIGINAL 21 πιστή στην κοινωνική της γραμμή και θέση τιμά και μνημονεύει τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και συλλυπάται τις οικογένειες τους στις οποίες στέλνει ολοθέρμως το μήνυμα να έχουν δύναμη και κουράγιο...», ανέφερε συγκεκριμένα.

Η αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη ήταν άμεση, υποβάλλοντας τον σεβασμό του στην συγκεκριμένη ενέργεια των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags