Facebook Pixel Sportdog.gr | Επίσημο : Ανέλαβε τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μαντζουράκης - Πέφτει αμέσως στα βαθιά!
| 2018-10-04 21:22:00

Επίσημο : Ανέλαβε τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μαντζουράκης - Πέφτει αμέσως στα βαθιά!

Sportdog Team
Επίσημο : Ανέλαβε τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μαντζουράκης - Πέφτει αμέσως στα βαθιά!

Ήρθαν και οι ανακοινώσεις.

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας από τον Γιάννη Μαντζουράκη, αλλά και την απομάκρυνση του Αλμπέρτο Μοντεαγούδο.Ο Έλληνας προπονητής θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Ελαφράς Ταξιαρχίας στο ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μετά από πέντε αγωνιστικές στη Superleague, ο Απόλλων βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό, έχοντας ηττηθεί από Λάρισα, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο. Με την αλλαγή αυτή στην άκρη του πάγκου, ευελπιστεί να ανατρέψει την κατάσταση και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της κατάταξης.

Η ανακοίνωση για τον Μοντεαγούδο:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο και τους συνεργάτες του, Χουάν Λουίς Μπερνάλ Κουεγιάρ και Χουάν Νίκολας Μπουένο. Η ΠΑΕ τους ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και τους εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας τους».

Η ανακοίνωση για τον Μαντζουράκη:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Μαντζουράκη. Γεννημένος στις 6 Ιουνίου 1949, ο κ. Μαντζουράκης θεωρείται από τους πιο έμπειρους Έλληνες προπονητές καθώς έχει εργαστεί σε πολλά ομάδες, μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ, Ξάνθη, Λάρισα, ΟΦΗ, Ανόρθωση, Ομόνοια Λευκωσίας και Πανιατωλικό.

Συνεργάτης του στην ομάδα μας θα είναι ο κ. Θαλής Θεοδωρίδης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags