Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτος: Το ’κανε κι αυτό ο Βράνιες - «Τούρμπο» όλοι μαζί του, τα... έβαλε και με τον Τσιμίκα!
| 2018-10-05 21:00:00

Απίστευτος: Το ’κανε κι αυτό ο Βράνιες - «Τούρμπο» όλοι μαζί του, τα... έβαλε και με τον Τσιμίκα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτος: Το ’κανε κι αυτό ο Βράνιες - «Τούρμπο» όλοι μαζί του, τα... έβαλε και με τον Τσιμίκα!

Ποιος να το πιστέψει τι... κατάφερε πάλι ο Βόσνιος. 

Μεγάλη είναι η απογοήτευση των ανθρώπων της Άντερλεχτ για την μέχρι στιγμής παρουσία του Όγκνιεν Βράνιες στην ομάδα.

Ο Βόσνιος αμυντικός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του βελγικού συλλόγου, καθώς η εικόνα του και η συμπεριφορά του στα παιχνίδια της ομάδας είναι κάκιστη.

Μάλιστα, ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ αποβλήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Άντερλεχτ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League και ουσιαστικά της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, με την ήττα (0-2) να έρχεται φυσιολογικά από τους Κροάτες.

Παρότι, λοιπόν, οι Βέλγοι "βλέπουν" διαχρονικά την ελληνική αγορά, ήταν πάντα δύσπιστοι στο να κάνουν κινήσεις, ακόμα και με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και όχι μόνο πιτσιρικάδες, τώρα έγιναν περισσότερο επιφυλακτικοί.

Έχοντας μπροστά τους την εικόνα του Βράνιες αντιμετωπίζουν κάθε τι "ελληνικό" με μεγάλη καχυποψία, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει το ενδιαφέρον τους και για άλλους παίκτες, όπως ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο σκάουτινγκ των Βέλγων, όμως το παράδειγμα του Βράνιες, που προήλθε από ελληνική ομάδα και έχει απογοητεύσει, καθιστά ανεδαφικό το να συζητάμε αυτή τη στιγμή για μεταγραφή του νεαρού Έλληνα στο Βέλγιο. Συν, ότι δύσκολα η Άντερλεχτ μπορεί να πιάσει τα οικονομικά «θέλω» του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γελάει όλη η Ευρώπη με Βράνιες - Από τη μια γκέλα στην άλλη - Αυτόν θέλουν πίσω στην ΑΕΚ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags