Facebook Pixel Σκάει διαζύγιο-μπαμ στη Superleague - Παίζει το «κεφάλι» του κορυφαίο όνομα - Γιατί τον «τρώνε»
| 2018-10-06 09:45:00

Σκάει διαζύγιο-μπαμ στη Superleague - Παίζει το «κεφάλι» του κορυφαίο όνομα - Γιατί τον «τρώνε»

του Γιώργου Θεοδωράκη
Σκάει διαζύγιο-μπαμ στη Superleague - Παίζει το «κεφάλι» του κορυφαίο όνομα - Γιατί τον «τρώνε»

Ραγδαίες εξελίξεις ακόμα και σήμερα. Διαβάστε ποιος μετράει μέρες.

Ιδιαιτέρως σημαντική θεωρείται η 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, καθώς μετά το τέλος της είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ραγδαίες εξελίξεις με προπονητές που δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στη σεζόν.

Πολλοί, λοιπόν, είναι οι πάγκοι που «τρίζουν» επικίνδυνα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, ένας εξ αυτών είναι και του Παναιτωλικού, με τον Τραϊανό Δέλλα να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο από πολύ νωρίς.

Οι Αγρινιώτες, που μεσοβδόμαδα έχασαν με 1-0 εντός έδρας για το Κύπελλο από τα… δεύτερα του Παναθηναϊκού, δεν έχουν τα πάνε και σούπερ στο πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει 5 βαθμούς, με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Έχουν επικρατήσει 2-1 του ΟΦΗ και έχουν φέρει «Χ» με Ξάνθη και Λαμία (1-1 και 2-2 αντίστοιχα), ενώ έχουν χάσει με 1-2 εντός από τον Ατρόμητο και 1-0 στη Λάρισα.

Εκτός, όμως, από τα άσχημα αποτελέσματα, η… γκρίνια για τον Τραϊνό Δέλλα οφείλεται και στις μετριότατες εμφανίσεις του Παναιτωλικού, ο οποίος όχι μόνο δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει απέναντι σε χειρότερους (θεωρητικά) ή τουλάχιστον ισάξιους αντιπάλους, αλλά αποδίδει και κακό ποδόσφαιρο.

Γι’ αυτό, λοιπόν, υπάρχουν στο Αγρίνιο έντονες «μουρμούρες» για τον «κολοσσό» ενώ πολλοί, ακόμα και εντός της ομάδας, χαρακτηρίζουν ως «τελικό» το σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Παναιτωλικός πρέπει να πάρει το παιχνίδι στο γήπεδό του, ώστε να ηρεμήσει το κλίμα και να προχωρήσει στηνδιακοπή χωρίς περεταίρω μπελάδες.

Αν, όμως, δεν έρθει η νίκη, τότε το μέλλον του Τραϊνού Δέλλα στον πάγκο της ομάδας, θα είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Και σε αυτό το ενδεχόμενο, η διακοπή ίσως βολεύει για ένα ήρεμο διαζύγιο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags