Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι παίζει ο Άρης στη Νέα Σμύρνη – Αυτά είναι τα πλάνα του Ερέρα
| 2018-10-06 10:09:00

Έτσι παίζει ο Άρης στη Νέα Σμύρνη – Αυτά είναι τα πλάνα του Ερέρα

Sportdog Team
Έτσι παίζει ο Άρης στη Νέα Σμύρνη – Αυτά είναι τα πλάνα του Ερέρα

Πως θα κατεβούν οι Θεσσαλονικείς με Πανιώνιο;

Έτοιμος για το μεγάλο διπλό είναι ο Άρης, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Μπρούνο Γκάμα, του οποίου η θέληση για επιστροφή στη δράση αποδείχθηκε καταλυτική, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς. Εκτός 18άδας έμειναν οι Βέλεθ (λόγω τραυματισμού) και Βαλεριάνος.

Ο Πάκο Ερέρα από την πλευρά του έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Φραν Βέλεθ, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή, εξαιτίας του τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο, και το φαβορί, για να τον αντικαταστήσει είναι ο Μαβράι, ενώ ο Σόουζα είναι αουτσάιντερ.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κουέστα, με τους Τζανακάκη (δεξιά) και Μενέντεθ (αριστερά) στα άκρα της άμυνας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι εκτός απροόπτου οι Δεληζήσης και Μαβράι.

Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Μπάσα-Ματίγια δεν χαλάει. Στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Ντιγκινί, ενώ στα αριστερά ο Ματέο Γκαρσία.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Γιουνές, με την έκππληξη να βρίσκεται στη θέση του επιτελικού χαφ, την οποία θα καλύψει ο Νίκο Μαρτίνες, ξεκινώντας για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags