Facebook Pixel Χαμός για την παικτάρα του Άρη - Όλοι κάνουν «ντου» - Μία ανάσα από Παναθηναϊκό!
| 2018-10-06 10:43:00

Aπίστευτος χαμός για την παικτάρα του Άρη - Όλοι κάνουν «ντου» - Μία ανάσα από Παναθηναϊκό!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Aπίστευτος χαμός για την παικτάρα του Άρη - Όλοι κάνουν «ντου» - Μία ανάσα από Παναθηναϊκό!

Έχει τρελάνει κόσμο ο Αργεντινός μπαλαδόρος. Ποιος τον «κλέβει»;

Στη χρονιά της επιστροφής του στα «σαλόνια» της Superleague ο Άρης εντυπωσιάζει, μετρώντας τέσσερις νίκες στα πέντε πρώτα ματς της σεζόν και φιγουράρει στη δεύτερη θέση.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν αναδείξει αρκετούς πρωταγωνιστές, όμως αυτός που πραγματικά κάνει τη διαφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας είναι ο Ματέο Γκαρσία.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Αργεντινός αποτελεί έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του πρωταθλήματος, δικαιώνοντας τον τεχνικό διευθυντή, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, που πήρε πάνω του την υπόθεση και τον έφερε με τη μορφή δανεισμού από τη Λας Πάλμας.

Στη συμφωνία για τον 22χρονο εξτρέμ δεν προβλέπεται ρήτρα αγοράς από τον Άρη για το ερχόμενο καλοκαίρι. Η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη, αφού έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμα με τη Λας Πάλμας του Μανόλο Χιμένεθ και στην αρχή της σεζόν θεωρούταν αδιανόητο να πετύχουν οι Θεσσαλονικείς την παραμονή του παίκτη.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Άρη εκφράζουν μεγαλύτερη αισιοδοξία για την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ματέο Γκαρσία όσο περνά ο καιρός. Ποντάρουν αφενός στον Πάκο Ερέρα και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, που έχουν δίαυλο επικοινωνίας με τη Λας Πάλμας, και αφετέρου στο γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης έχει ήδη «δεθεί» με τον Άρη και νιώθει πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη.

Τον τσεκάρουν οι «μεγάλοι»

Πάντως, οι εμφανίσεις του παίκτη δεν απασχολούν μόνο τους Κίτρινους και φυσικά δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους υπόλοιπους «μεγάλους» της Superleague.

Στη «μανατζερική» πιάτσα συζητιέται έντονα ότι το όνομα του αριστεροπόδαρου βιρτουόζου επιθετικού βρίσκεται στη λίστα ελληνικών ομάδων. Μάλιστα, εάν συνεχίσει έτσι και με δεδομένο ότι η Λας Πάλμας έχει ισχυρό δίκτυο επαφών με συλλόγους από τη χώρα μας, δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να «σκάσουν» κι άλλες προτάσεις, με αποτέλεσμα ο Άρης να έχει ισχυρό εγχώριο ανταγωνισμό για τον Ματέο Γκαρσία.

Άλλωστε, όπως σας έχουμε γράψει σε παλαιότερο ρεπορτάζ, ο Αργεντινός έφτασε πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2017, με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο να κάνει τις διαπραγματεύσεις, όμως το deal χάλασε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags