Facebook Pixel Θέλει σαν τρελός να «σκίσει» τον Ολυμπιακό - Του κάνει «χουνέρι» ο Ουζουνίδης - Ασύλληπτα πράγματα
| 2018-10-06 14:18:00

Θέλει σαν τρελός να «σκίσει» τον Ολυμπιακό - Του κάνει «χουνέρι» ο Ουζουνίδης - Ασύλληπτα πράγματα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Θέλει σαν τρελός να «σκίσει» τον Ολυμπιακό - Του κάνει «χουνέρι» ο Ουζουνίδης - Ασύλληπτα πράγματα

Χοντρό παρασκήνιο στην ΑΕΚ με Έλληνα άσο. Γιατί... βράζει;

Ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ που περιμένουν πώς και πώς το αυριανό μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι και ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο Έλληνα άσος πέρασε από το λιμάνι αρκετά χρόνια από την καριέρα του, ωστόσο πότε δεν πήρε ευκαιρίες και δόθηκε πολλές φορές δανεικός. Έχει επομένως ένα έξτρα κίνητρο για να θέλει να πάρει... ρεβάνς από τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν πίστεψαν στις ικανότητές του, όπως τουλάχιστον θεωρεί ο ίδιος.

Ο 25χρονος εξτρέμ αναμένεται να είναι στην αποστολή για το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό, με τα ρεπορτάζ της ομάδας να σημειώνουν πως το μάτι του... γυαλίζει, περιμένοντας από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να πάρει την ευκαιρία να αγωνιστεί κόντρα στην πρώην ομάδα του και να δώσει απαντήσεις.

Πάντως, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο τεχνικός της ΑΕΚ θεωρεί πως ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, τόσο από άποψη φυσικής κατάστασης, όσο -και κυρίως- σε θέματα τακτικής και αγωνιστικής πειθαρχίας. Ο Έλληνας άσος δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στις συνθήκες της ομάδας και δεν τηρεί το πλάνο του προπονητή στις προπονήσεις, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται στα αρχικά πλάνα.

Μάλιστα, με τα υπάρχοντα δεδομένα, αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε περισσότερες λύσεις στα χέρια του για τα άκρα της επίθεσης, το πιο πιθανό είναι να μην έπαιρνε καν τον 25χρονο εξτρέμ στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, επειδή ο κόουτς της Ένωσης δεν έχει πολλές επιλογές για τη γραμμή κρούσης, καθώς θυμίζουμε πως παραμένουν εκτός οι Χρήστος Αλμπάνης και Λούκας Μπογέ, δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γιάννη Γιαννιώτα, σίγουρα ως αλλαγή, αν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα.

Εξάλλου, οι βασικοί Πέτρος Μάνταλος και Τάσος Μπακασέτας δεν αλλάζουν με τίποτα σε αυτή τη φάση από τον Μαρίνου Ουζουνίδη, ούτε, φυσικά, και το δίδυμο των Βίκτωρα Κλωναρίδη και Μάρκο Λιβάγια, ενώ πρώτη λύση από τον πάγκο για την ενίσχυση της δεξιάς πτέρυγας είναι ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags