Facebook Pixel Τα «σαρώνει» όλα ο Ιβάν, απανωτά «χτυπήματα» - Τα σκάει στον «ζόρικο», φτιάχνει και τον... ξενερωμένο
| 2018-10-06 15:32:00

Τα σαρώνει όλα ο Ιβάν, απανωτά «χτυπήματα» - Τα σκάει στον «ζόρικο», φτιάχνει και τον... ξενερωμένο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τα σαρώνει όλα ο Ιβάν, απανωτά «χτυπήματα» - Τα σκάει στον «ζόρικο», φτιάχνει και τον... ξενερωμένο

Το αφεντικό τρελάθηκε. Φοβερές εξελίξεις στην Τούμπα. Όλα εδώ!

Στον ΠΑΟΚ όλα πάνε περίφημα, καθώς η ομάδα έκλεισε ένα πολύ δύσκολο κύκλο αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη άκρως επιτυχημένα, με αποτέλεσμα να υπάρχει χρόνος αυτό το διάστημα και ενόψει της διακοπής να κλείσουν οι υποθέσεις των ανανεώσεων.

Όπως έχουμε ενημερώσει σε παλαιότερα ρεπορτάζ, οι περιπτώσεις των Φερνάντο Βαρέλα και Άνχελ Κρέσπο είναι στην τελική ευθεία και φαίνεται ότι πια απομένουν μόνο τα τυπικά, ενώ στον αέρα παραμένει η υπόθεση του Χοσέ Κάνιας, για τον οποίο δεν έχει σημειωθεί ουσιαστική εξέλιξη.

Πάντως, δεν αποκλείεται, όπως έχουμε τονίσει ξανά, ο Ισπανός μέσος να τα βρει τελικά με τον ΠΑΟΚ, μιας και έχει κοινό μάνατζερ με τον Άνχελ Κρέσπο, ενώ αποτελεί σημαντικό παίκτη για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παράλληλα, τελειωμένη θεωρείται εδώ και καιρό η περίπτωση του Δημήτρη Λημνιού, για τον οποίο υπάρχει συμφωνία για νέο συμβόλαιο με υψηλή ρήτρα και αύξηση αποδοχών, κάτι που αναμένεται να συμβεί και στο συμβόλαιο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Απεναντίας, δεν έχε ξεκαθαρίσει ακόμα η υπόθεση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, για τον οποίο έχει γίνει η πρώτη επαφή, αλλά έχει παρουσιαστεί διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Υπάρχει, όμως, η εκτίμηση πως στο τέλος με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Η πιο... καυτή, πάντως, υπόθεση είναι αυτή του Δημήτρη Πέλκα, για τον οποίο δεν έχει διαρρεύσει κάτι προς το παρόν. Μάλιστα, το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο, αλλά και το ότι δεν προχώρησε η μεταγραφή του στο εξωτερικό, φαίνεται πως τον επηρέασαν αγωνιστικά, μιας και μετά από τα ματς με την Μπενφίκα δεν ήταν ο ίδιος παίκτης.

Από την άλλη, στο τελευταίο παιχνίδι στο Μινσκ έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου, κάτι που παρατήρησαν άπαντες στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, αυτό ενδεχομένως να σημαίνει πως ο Έλληνας άσος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Δικέφαλο, γεγονός που του επέτρεψε και πάλι να αφοσιωθεί 100% στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags