Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτος Ρέτσος, τι έκανε για να παίξει ξανά μπάλα - Έτσι ξόρκισε την τρομακτική κατάρα
| 2018-10-06 19:11:00

Απίστευτος Ρέτσος, τι έκανε για να παίξει ξανά μπάλα - Έτσι ξόρκισε την τρομακτική κατάρα

Sportdog Team
Απίστευτος Ρέτσος, τι έκανε για να παίξει ξανά μπάλα - Έτσι ξόρκισε την τρομακτική κατάρα

Συνέβησαν απίθανα πράγματα, αλλά ο μικρός είναι σκληρό καρύδι.

Με τον χειρότερο τρόπο έχει ξεκινήσει η σεζόν για τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος ελπίζει πως θα γλιτώσει σύντομα από την ατυχία που τον κυνηγάει!

Ο Έλληνας άσος στην αρχή της σεζόν τραυματίστηκε με τούμπα από ποδήλατο, μετά υπέστη θλάση βαριάς μορφής στον τετρακέφαλο λόγω της οποίας έλειψε για τέσσερις εβδομάδες, ενώ αμέσως μετά προέκυψε (σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση) νέο πρόβλημα και συγκεκριμένα το οστικό οίδημα στους κοιλιακούς!

Ωστόσο όλα αυτά τα προβλήματα, παρότι ακόμα δεν έχει επιστρέψει στις αποστολές της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ανήκουν στο παρελθόν, καθώς η τελευταία πληροφόρηση από την Γερμανία αναφέρει πως ο Ρέτσος είναι πλέον έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι.

Προφανώς βρίσκεται πίσω όσον αφορά τον αγωνιστικό ρυθμό, ωστόσο ο ίδιος θεωρεί πως είναι έτοιμος να κερδίσει και πάλι την θέση του στην ομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, ο Ρέτσος για να… τρέξει τις διαδικασίες και να επιστρέψει συντομότερα στην δράση, ανέβασε από την Ελλάδα στη Γερμανία με δικά του έξοδα, φυσιοθεραπευτή και δούλεψε πολύ σκληρά μαζί του για περισσότερες από δύο εβδομάδες.

Πλέον, η επιστροφή του στην αποστολή ή και στην ενδεκάδα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, είναι θέμα προπονητή και ιατρικού επιτελείου, ωστόσο ο ίδιος λέει σε όλους πως είναι ιατρικά «οκ» από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags