Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό σκηνικό με το πέναλτι του ΠΑΟ – Τι απαίτησε ο Δώνης, ποιος γύρισε την πλάτη (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-06 22:40:00

Τρομερό σκηνικό με το πέναλτι του ΠΑΟ – Τι απαίτησε ο Δώνης, ποιος γύρισε την πλάτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερό σκηνικό με το πέναλτι του ΠΑΟ – Τι απαίτησε ο Δώνης, ποιος γύρισε την πλάτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερές στιγμές που δείχνουν πολλά για το Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός αν και βρέθηκε σε κακή μέρα, έμεινε όρθιος και στην Τρίπολη και με το γκολ-πέναλτι του Μακέντα στο 91ο λεπτό έφυγε με το 1-1 από τον Αστέρα και παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα, μετά από έξι αγωνιστικές.

Για να έρθει βέβαια αυτός ο… χρυσός βαθμός, προηγήθηκε ένα τρομερό σκηνικό στο 90’, όταν ο Χατζηγιοβάννης κέρδισε το πέναλτι και γύρισε προς τον πάγκο, ζητώντας και πάλι από τον Δώνη (το είχε κάνει και στη Λάρισα, αλλά και στο ΟΑΚΑ με τη Λαμία) να αναλάβει αυτός την εκτέλεση για να γίνει ο… ήρωας της βραδιάς!

Ωστόσο, ο κόουτς του Παναθηναϊκού δεν δέχθηκε την πρόταση του μικρού και έδωσε εντολή να αναλάβει την εκτέλεση ο Μακέντα, ο οποίος σημαδεύοντας ψύχραιμα από τα έντεκα βήματα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 1-1!

Στα… ωραία των τελευταίων λεπτών, πρέπει να σημειώσουμε και την αντίδραση του Τζανδάρη, ο οποίος όντας πολύ αγχωμένος, δεν άντεξε να κοιτάει την εκτέλεση του Μακέντα. Ο χαφ των Πρασίνων γύρισε πλάτη και μόλις άκουσε τους πανηγυρισμούς από τους φίλους του Τριφυλλιού, πανηγύρισε και αυτός έξαλλα.

Όλα τα παραπάνω, προφανώς και δείχνουν πόσο πολύ έχουν δέσει ως ομάδα στον Παναθηναϊκό και ότι από ματς σε ματς, αποκτούν ψυχολογία και γίνονται… ανίκητοι!

Δείτε καρέ - καρέ τι συνέβη στο πέναλτι του Παναθηναϊκού ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags