Facebook Pixel Sportdog.gr | Υπέροχη δήλωση Σαββίδη για πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ - Θα ενθουσιαστούν οι οπαδοί του Δικέφαλου!
| 2018-10-07 12:24:00

Υπέροχη δήλωση Σαββίδη για πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ - Θα ενθουσιαστούν οι οπαδοί του Δικέφαλου!

Sportdog Team
Υπέροχη δήλωση Σαββίδη για πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ - Θα ενθουσιαστούν οι οπαδοί του Δικέφαλου!

Τι σχολίασε σε δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στα Τέμπη, για το καθιερωμένο μνημόσυνο στη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, και σχολίασε ότι θέλει η ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να το πάει στα Τέμπη!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αντίληψη και η ενθύμηση του πόσο τραγικά έφυγαν τα παιδιά. Δεν μπορεί να μην το βλέπεις όλο αυτό χωρίς δέος. Αγγίζει την ψυχή. Ο χρόνος δε τα σβήνει όλα αυτά. Είναι καλό πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν, έρχονται εδώ κάθε χρόνο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να το θυμόμαστε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι φέρνουμε επιτυχίες και να τις αφιερώνουμε σε αυτούς. Σήμερα ελπίζω να πάρουμε μια λαμπρή νίκη για να την αφιερώσουμε σε αυτούς».

Για το σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Υπομονή. Εμείς το θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα. Δεν θα μας σπάσει τίποτα. Για χάρη αυτών των παιδιών που αγαπούν πιστά τον ΠΑΟΚ όλα τα χρόνια της ιστορίας του. Την επόμενη χρονιά συμπληρώνονται 20 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα. Το πρωτάθλημα του χρόνου θα πρέπει να το φέρουμε εδώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags