Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα άκουσε ο Αραούχο στη Λας Πάλμας
| 2018-10-08 06:35:00

Τα άκουσε ο Αραούχο στη Λας Πάλμας

Sportdog Team
Τα άκουσε ο Αραούχο στη Λας Πάλμας

Αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών της Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο κατά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Αργεντινός επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε ως αλλαγή στο 0-0 εντός έδρας της Λας Πάλμας με την Αλκορκόν για την 8η αγωνιστική της Segunda Division .

Κατά τη διάρκεια της αλλαγής, όμως, μερίδα των οπαδών της ομάδας του άρχιζε σφυρίγματα αποδοκιμασίας από την εξέδρα! Άλλοι τον χειροκρότησαν.Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αραούχο ρωτήθηκε σχετικά.

«Αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Όταν μπήκα, αν και υπήρξαν σφυρίγματα, αισθάνθηκα κάτι μέσα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ τόσο τον κόσμο που με αποδοκίμασε όσο και αυτούς που με χειροκρότησαν. Ήταν παράξενο που υπήρχαν σφυρίγματα έπειτα από ένα χρόνο που δεν ήμουν στον σύλλογο. Ξέρω ότι αυτά τα σφυρίγματα πρόκειται να τα μετατρέψω σε γκολ. Ήταν λίγα, αλλά πάντα θα ακούγονται. Τους ευχαριστώ και ελπίζω να τα αλλάξω σε χειροκροτήματα» ήταν τα λόγια του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τη Λας Πάλμας να διεκδικήσει την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

«Στην αρχή μου είχαν πει ότι θα έμενε εκτός για τρεις εβδομάδες, αλλά μετά έγιναν έξι και στη συνέχεια οκτώ. Ήδη το έχω αφήσει πίσω μου, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι και τώρα θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Είμαστε ήρεμοι. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και όλοι είμαστε έτοιμοι. Όταν η μπάλα δεν θέλει να μπει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags