Facebook Pixel Sportdog.gr | Μοιρασιά στο… ντέρμπι των ουραγών - «Χ»άνονται Λαμία και ΟΦΗ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-07 17:56:00

Μοιρασιά στο… ντέρμπι των ουραγών - «Χ»άνονται Λαμία και ΟΦΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μοιρασιά στο… ντέρμπι των ουραγών - «Χ»άνονται Λαμία και ΟΦΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κόλλησαν στο 1-1 και παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία.

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι των ουραγών της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Λαμία και τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και ίσως άξιζαν τη νίκη, ωστόσο κινδύνευσαν ακόμα και με την ήττα, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ, από το γκολ του Νέιρα στο 62’. Το γκολ ισοφάρισης ήρθε με πέναλτι του Μπαράλσες στο 79’.

Με την ισοπαλία αυτή η Λαμία έφτασε τους τρεις πόντους, ενώ ο ΟΦΗ τους δύο.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες μπήκαν στο χορτάρι αποφασισμένες να μην χάσουν και αυτό φάνηκε από το πάθος που έβγαλαν και από τις πολύ δυνατές μονομαχίες. Ο ρυθμός του ματς ήταν καλός, ωστόσο δεν είχαμε τη μεγάλη φάση, αν και οι δύο προσπαθούσαν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ο ΟΦΗ απείλησε στο 20’ με κεφαλιά του Αραβίδη, ο Μπαράλες απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο 32’, ενώ στο 42’ ο Πλατέλλας έκανε ωραία κίνηση από τα άκρα, επιχείρησε και το σουτ, όμως ο Σαράνοφ μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία ξεκίνησε καλύτερα, περιόρισε στο μισό γήπεδο τους Κρητικούς, ωστόσο δυσκολευόταν πάρα πολύ να πατήσει περιοχή. Τελικά, κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 62’ ο ΟΦΗ έκανε το 0-1! Ο Πλατέλλας έκανε ωραία το γύρισμα από αριστερά και ο Νέιρα με ένα περίεργο πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Μετά το γκολ η Λαμία… φόρτσαρε, έκλεισε μέσα στην περιοχή του τον ΟΦΗ και τελικά κατάφερε να φτάσει στο γκολ, έστω και με πέναλτι. Στο 79’ ο Κοροβέσης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μαστούρ, ο Ευαγγέλου έδειξε την άσπρη βούλα και ο Μπαράλες με ωραίο εκτέλεση έγραψε το 1-1.

Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, παρότι στο τελευταίο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν το γκολ της νίκης, αλλά χωρίς να δημιουργήσουν κάποια σπουδαία ευκαιρία.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags