Facebook Pixel «Κόλαση» στο λιμάνι μετά την ΑΕΚ, γιατί τρελάθηκαν - «Κεραμίδα» σε Φορτούνη, «χαμός» με Φέτφα-Λάζαρο!
| 2018-10-08 12:13:00

«Κόλαση» στο λιμάνι μετά την ΑΕΚ, γιατί τρελάθηκαν - «Κεραμίδα» σε Φορτούνη, «χαμός» με Φέτφα-Λάζαρο

του Παναγιώτη Νικολάου
«Κόλαση» στο λιμάνι μετά την ΑΕΚ, γιατί τρελάθηκαν - «Κεραμίδα» σε Φορτούνη, «χαμός» με Φέτφα-Λάζαρο

Στα κάγκελα όλοι. Ποιον παίρνουν τα «σκάγια». Καυτές εξελίξεις.

Έντονο εκνευρισμό προκάλεσε στις τάξεις του Ολυμπιακού η απρόσμενη, όπως εξελίχθηκε, ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στο λιμάνι θεωρούσαν «δικό» τους το χθεσινό ντέρμπι, ενώ τα έβαλαν και με την ατυχία, καθώς ακόμα και στις καθυστερήσεις έχασαν την απίστευτη ευκαιρία να πάρουν το ντέρμπι με το ανεπανάληπτο τετ α τετ του Γιάννη Φετφατζίδη.

Μάλιστα, ενδεικτική είναι και η δυσαρέσκεια που έφερε στους Πειραιώτες η διαιτησία του Δανού ρέφερι, Κρίστοφερ Κριστόφερσεν, ο οποίος, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από το λιμάνι, έδωσε πολλά σφυρίγματα υπέρ της Ένωσης, ενώ οι Ερυθρόλευκοι φωνάζουν και για ένα πέναλτι σε τράβηγμα εντός περιοχής του Τάσου Μπακασέτα στον Χασάν «Κόκα».

Στο λιμάνι δεν πίστευαν πώς δεν μπόρεσαν να κερδίσουν αυτή την ΑΕΚ, των τόσων προβλημάτων, χωρίς, πάντως, να καταλογίζουν ευθύνες στον Πέδρο Μαρτίνς, παρόλο που ο Πορτογάλος τεχνικός χρεώνεται κάποιες λάθος επιλογές από τον πάγκο, όπως το γεγονός ότι έβγαλε από το ματς τον κορυφαίο ίσως παίκτη του γηπέδου, τον Κώστα Φορτούνη, για να περάσει τον -εμφανώς ανέτοιμο- Γιάγια Τουρέ. Αν και η Ένωση αναγκάστηκε, για παράδειγμα, να παίξει με έναν παίκτη που δεν υπολογιζόταν μέχρι πρόσφατα, τον Ερίκ Μοράν, αλλά και να περιμένει πολλά από τον Λούκας Μπογέ, ο οποίος είχε μόλις μία προπόνηση στα πόδια του...

Τι θα γίνει με Φορτούνη

Στο μεταξύ, το όνομα του Κώστα Φορτούνη συζητιέται έντονα σήμερα όχι για την εκπληκτική του εμφάνιση και το αδιανόητο γκολ του, αλλά για την άσεμνη ατάκα του προς την κερκίδα των οπαδών της ΑΕΚ, κάτι που κατέγραψε η κάμερα.

Μάλιστα, στην Ένωση ισχυρίζονται ότι ο Έλληνας άσος πήγε προς τη μαθητική κερκίδα, με αποτέλεσμα αυτό να κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη θέση του. Όπως και να έχει, ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναμένεται να κληθεί σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή και λογικά θα τιμωρηθεί με την προβλεπόμενη ποινή, όπως έγινε με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Πάντως, επειδή ο Κώστας Φορτούνης δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές και θεωρείται από τα «καλά» παιδιά του ελληνικών γηπέδων, δεν αποκλείεται να αναλάβει την ευθύνη και να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Τυχερός ο… Λάζαρος;

Όσον αφορά τη γενικευμένη «επίθεση» που δέχεται σήμερα από τον Τύπο (δείτε ΕΔΩ) και όχι μόνο ο Γιάννης Φετφατζίδης, μάλλον μπορεί να χαρακτηριστεί υπερβολική, από την άποψη ότι έχουν χαθεί και πιο… άχαστα στο ποδόσφαιρο. Όπως και να έχει, πάντως, το «πέσιμο» στον Έλληνα άσο μπορεί να «ευνοήσει» τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος, αν και βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό, όπως σας γράφαμε και χθες, ενδέχεται στα επόμενα ματς να μη δει τον «Φέτφα» να του «κλέβει» τη θέση. Αν και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πολλές φορές απρόβλεπτος και κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να διαχειριστεί το ντεφορμάρισμα των δύο παικτών.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν είναι ο Τουρέ, δεν είναι ο Λιβάγια - Η μεταγραφή της χρονιάς από Μελισσανίδη - Είναι ο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags