Facebook Pixel Sportdog.gr | Με αυτόν τον παίκτη τρελάθηκε ο Μαρίνος – Κόντεψε να κάνει «ντου» στον αγωνιστικό χώρο
| 2018-10-08 17:11:00

Με αυτόν τον παίκτη τρελάθηκε ο Μαρίνος – Κόντεψε να κάνει «ντου» στον αγωνιστικό χώρο

Sportdog Team
Με αυτόν τον παίκτη τρελάθηκε ο Μαρίνος – Κόντεψε να κάνει «ντου» στον αγωνιστικό χώρο

Δεν υπάρχει η αντίδραση του Ουζουνίδη στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Ένα αξιοσημείωτο περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής. Ο Έρικ Μοράν αντικατέστησε στο 77' τον Μπακάκη και ως γνωστόν ο Βάσκος δεν έχει και τις μεγαλύτερες συμπάθειες στην κερκίδα μετά την περσινή κακή του σεζόν.

Ο κόσμος ήταν προκατειλημμένος απέναντί του κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη, που είπε «κάποια παιδια είναι παίκτες της ΑΕΚ είτε αρέσει στον κόσμο είτε όχι». Ο προπονητής της Ένωσης με αυτά τα λόγια φωτογράφισε τον Μοράν.

Γιατί το είπε αυτό; Στις πρώτες επαφές από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι ο Ισπανός έκανε ένα τσαφ και από την κερκίδα έφυγαν γιουχαΐσματα και σφυρίγματα με αποδέκτη τον ίδιο. Ο Ουζουνίδης τρελάθηκε. Κόντεψε να μπουκάρει μέσα στο γήπεδο και να στηρίξει τον παίκτη προκειμένου να μην πέσει ψυχολογικά.

Εν τέλει τον χειροκρότησε με ένταση και του φώναζε «δεν πειράζει, πάμε vamos». Ο Βάσκος με τον Μαρίνο να τον σιγοντάρει είχε και μία καλή στιγμή με ένα ωραίο σουτ που έκανε εκτός περιοχής, το οποίο έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags