Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένος Κόρμπος κατά πάντων: «Υποτιμούν τον Πανιώνιο»
| 2018-10-09 16:15:00

Τρελαμένος Κόρμπος κατά πάντων: «Υποτιμούν τον Πανιώνιο»

Sportdog Team
Τρελαμένος Κόρμπος κατά πάντων: «Υποτιμούν τον Πανιώνιο»

Ξέσπασε ο αρχηγός των Νεοσμυρνιωτών.

Για τη σταθερότητα που πρέπει να βρει ο Πανιώνιος, μίλησε ο Παναγιώτης Κόρμπος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο αρχηγός της ομάδας της Νέας Σμύρνης σχολίασε ότι ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που συνεχώς την υποτιμούν και τελικά πρωταγωνιστεί, ενώ αποκάλυψε ότι το μυστικό της ομάδας είναι το οικογενειακό κλίμα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παναγιώτη Κόρμπο:

Για το αν το δίλημμα του Πανιωνίου είναι υποβιβασμός ή Ευρώπη: «Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι ποτέ δεν βάζει στόχο. Κάθε χρόνο μας υποτιμούν, αλλά η ομάδα μας είναι εκεί. Κοιτάμε κάθε χρονιά, παιχνίδι με το παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για το πώς γίνεται ο Πανιώνιος να ξεκινά κακά και να κάνει νίκες μετά: «Με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό δεν ήμασταν κακοί. Μέχρι τώρα έχουμε κάνει ένα κακό παιχνίδι στην ΑΕΚ. Με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό μπορούσαμε και να κερδίσουμε, αλλά και να χάσουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σημασία έχει να παίρνεις τους βαθμούς έστω και μισό μηδέν, γιατί στο τέλος οι βαθμοί κάνουν τη διαφορά. Με τον Άρη δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά κερδίσαμε».

Για το τι λένε μεταξύ τους οι παίκτες για τους στόχους της ομάδας: «Όταν κουβεντιάζουμε οι ποδοσφαιριστές οι βλέψεις είναι να κοιτάμε πάντα ψηλά. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ποδοσφαιριστής που να ξεκινά με τις βλέψεις ότι θα πέσει κατηγορία ή ότι θα είναι χαμηλά».

Για το τι αίσθημα δημιουργεί αυτή η ομάδα και τι προσδοκίες: «Ότι είμαστε καλοί το ξέρουμε από την αρχή. Ότι υπάρχουν πράγματα να βελτιώσουμε είναι κάτι που θα γίνεται όλη τη χρονιά. Το σημαντικό είναι να βρούμε μια σταθερότητα, να παρουσιάζουμε ένα πρόσωπο. Όχι να κάνεις ένα καλό παιχνίδι και τρία χάλια».

Για το ποιο παιχνίδι είναι πιο κοντά στις δυνατότητες της ομάδας: «Αυτό είναι σχετικό καθώς να κρίνω τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ που είναι λογικό να κάνεις άμυνα, ενώ με Απόλλωνα έκανες εσύ παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, δεν μπορώ να πω ότι έχουμε δείξει 100% τις δυνατότητες μας. Έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και δεν ξέρουμε ακόμα τόσο καλά ο ένας τον άλλον».

Για το ποιο σχέδιο ταιριάζει στον φετινό Πανιώνιο: «Είναι νωρίς ακόμα. Μέχρι στιγμής πιο πολύ κάνουμε άμυνα και λιγότερο κρατάμε τη μπάλα στα πόδια μας. Πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα γιατί δεν γίνεται να παίζεις έτσι 90 λεπτά. Επικίνδυνη ομάδα είναι αυτή που έχει τη μπάλα στα πόδια της, όχι αυτή που κάνει άμυνα. Η πίεση παίζει μεγάλο ρόλο. Ο κόσμος είναι Πανιώνιος, δεν είναι άλλη ομάδα. Οι πανιώνιοι είναι πανιώνιοι οπότε είναι λογικό να υπάρχει πίεση. Το ποδόσφαιρο έχει πάντα πίεση, είτε παίζεις με 200, είτε με 10.000 στο γήπεδο. Στους νέους θα τους ωριμάσει και θα τους κάνει καλό στο μέλλον τους».

Για το ότι ο Πανιώνιος βγάζει παίκτες: «Ο Πανιώνιος το κάνει αυτό. ‘Έχει κάτι αυτή η ομάδα που δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς. Βγάζει ποδοσφαιριστές από πολύ παλιά. Με το που έρχεται κάποιος σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι σαν στο σπίτι σου, ότι ανήκεις σε μια οικογένεια. Το μεγαλύτερο μυστικό όλα αυτά τα χρόνια είναι αυτό το οικογενειακό κλίμα που ξεκινά από παίκτες, προπονητές, διοίκηση από όλους».

Για ότι υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα σε αντίπαλους ποδοσφαιριστές: «Οι ποδοσφαιριστές δεν παύουν να σέβονται ο ένας τον άλλον. Οι ποδοσφαιριστές των μεγάλων ομάδων δεν γίνεται να είναι τσακωμένοι που στελεχώνουν και την Εθνική. Ότι συμβαίνει μένει στο γήπεδο. Το 2018 λέμε ότι επιτέλους έγιναν ντέρμπι χωρίς επεισόδια. Έτσι έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παράδειγμα. Είναι στο χέρι όλων μας να συνεχιστεί αυτό. Όλοι παίζουν ρόλο, όμως, και οι δημοσιογράφοι και οι παράγοντες και οι οπαδοί».

Για το αν είναι καλύτερες οι συνθήκες για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή φέτος: «Το ότι ο κόσμος ακούει ποδοσφαιριστής και φαντάζεται λεφτά, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Ειδικά στη Β Eθνική υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και είναι λογικό με την κρίση. Οι ομάδες της Football League χωρίς έσοδα, δεν μπορούν να πληρώνει άνετα τους ποδοσφαιριστές. Πολλοί δεν έχουν ούτε για το νοίκι. Πρέπει να προνοήσουμε εμείς για το μέλλον το παιδιών μας στο ποδόσφαιρο, πρέπει τα παιδιά να βρουν καλύτερες συνθήκες από αυτές που ζούμε τώρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags