Facebook Pixel Sportdog.gr | Εκνευρισμένοι στον ΠΑΟΚ με τις δηλώσεις Κούγια: «Εμπλέκει τον Σαββίδη σε τακτικές παρασκηνίου»
| 2018-10-09 16:33:00

Εκνευρισμένοι στον ΠΑΟΚ με τις δηλώσεις Κούγια: «Εμπλέκει τον Σαββίδη σε τακτικές παρασκηνίου»

Sportdog Team
Εκνευρισμένοι στον ΠΑΟΚ με τις δηλώσεις Κούγια: «Εμπλέκει τον Σαββίδη σε τακτικές παρασκηνίου»

Τρελάθηκαν στη Θεσσαλονίκη με την τοποθέτηση του ηγέτη της ΑΕΛ.

Εκνευρισμένοι είναι στον ΠΑΟΚ για όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του μετά την ήττα της ΑΕΛ από την Ξάνθη. Μάλιστα σε ανακοίνωσή της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ζήτησε τη διερεύνηση των συγκεκριμένων καταγγελιών.

Αναλυτικά, η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με έκπληξη και εκνευρισμό πληροφορηθήκαμε από τις δηλώσεις του κ. Κούγια ότι υπήρξε προσπάθεια να εμπλακεί το όνομα του ΠΑΟΚ και του κ. Σαββίδη σε τακτικές παρασκηνίου.

Αναμένοντας και απαιτώντας να διερευνηθούν οι πολύ σοβαρές καταγγελίες του κ. Κούγια από την κυβέρνηση, τα πειθαρχικά όργανα και τους αρμόδιους εισαγγελείς, για άλλη μια φορά θα επισημάνουμε το εξής: ο ΠΑΟΚ είναι ίσως ο μόνος σταθερός σύλλογος στις απόψεις του για την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και η μόνη πίεση που ασκούμε είναι προς αυτή την κατεύθυνση, όπως για παράδειγμα το VAR ή οι ξένοι διαιτητές.

Σύμμαχοί μας είναι όλοι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων που επιθυμούν το ίδιο και όσοι παράγοντες δεσμεύονται από το ίδιο όραμα. Οι υπόλοιποι θα μας βρίσκουν απέναντι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags