Facebook Pixel Sportdog.gr | Σενάρια για «διαζύγιο» και επιστροφή-έκπληξη στην ΑΕΚ - Πήρε θέση η Ένωση (ΦΩΤΟ)
| 2018-10-10 18:27:00

Σενάρια για «διαζύγιο» και επιστροφή-έκπληξη στην ΑΕΚ - Πήρε θέση η Ένωση (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σενάρια για «διαζύγιο» και επιστροφή-έκπληξη στην ΑΕΚ - Πήρε θέση η Ένωση (ΦΩΤΟ)

Τι απαντά ο Δικέφαλος στις φήμες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σουηδία, επίκειται αλλαγή στο πόστο του αθλητικού διευθυντή της ΑΕΚ, με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς να παραιτείται και τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να διαπραγματεύεται με την Ένωση για ενδεχόμενη επιστροφή του!

Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έσπευσαν να διευκρινίζουν ότι τα εν λόγω σενάρια δεν ισχύουν και διέψευσαν τα δημοσιεύματα, αναφέροντας χαρακτηριστικά το εξής: «Διαψεύδουμε, δεν ισχύει τίποτα από αυτά που αναφέρονται σε μέσο της Σουηδίας σχετικά με τον κ. Ματιάσεβιτς αλλά και τον κ. Μαϊστόροβιτς»!

Το όλο θέμα ξεκίνησε από δημοσίευμα του fotbollskanalen.se, το οποίο υποτήριξε ότι «Μετά την απομάκρυνση του προπονητή της Μπρομαποϊκάρνα Λουίς Πιμένα, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς παραιτήθηκε από αθλητικός διευθυντής του club. Τώρα ο παλαίμαχος διεθνής άσος ετοιμάζεται για νέα αποστολή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Μαϊστόροβιτς είναι σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε σαν ποδοσφαιριστής ενώ ασχολήθηκε και ως τεχνικός διευθυντής (σεζόν 2016-2017), προκειμένου να αντικαταστήσει τον αθλητικό διευθυντή που υπάρχει τώρα, τον Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος παραιτήθηκε από την ΑΕΚ και άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή του Μαϊστόροβιτς».

Στο δημοσίευμα υπάρχει και δήλωση του Μαϊστόροβιτς στο fotbolldirekt.se. ο οποίος αφήνει τα πάντα ανοιχτά: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, αλλά είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με τον οποίο έχω παρελθόν και δυνατά αισθήματα πάντα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags