Facebook Pixel Sportdog.gr | Εντολή Σαββίδη που εκτοξεύει τον ΠΑΟΚ - Χρυσάφι στον Δικέφαλο - Τι παίζει με το «τέρας»;
| 2018-10-10 23:15:00

Εντολή Σαββίδη που εκτοξεύει τον ΠΑΟΚ - Χρυσάφι στον Δικέφαλο - Τι παίζει με το «τέρας»;

Sportdog Team
Εντολή Σαββίδη που εκτοξεύει τον ΠΑΟΚ - Χρυσάφι στον Δικέφαλο -  Τι παίζει με το «τέρας»;

Θησαυρός στην Τούμπα, με τα φρένα σπασμένα ο Ιβάν. Όλα εδώ.

Η εμφάνιση του Λέο Ζαμπά στο Μινσκ εκτόξευσε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο Βραζιλιάνος όχι μόνο σκόραρε δύο φορές αλλά μοίρασε και δύο ασίστ, στο 1-4 του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπάτε Μπόρισοφ.

Με απλά λόγια το διπλό του Δικεφάλου έφερε αποκλειστικά την υπογραφή και στη Θεσσαλονίκη τρίβουν τα χέρια τους. Όχι γιατί η εμφάνιση του δεξιού εξτρέμ ανεβάζει τη χρηματιστηριακή του αξία αλλά και επειδή υπάρχει ενδιαφέρον παρασκήνιο. O Βραζιλιάνος μάνατζερ του παίκτη ετοιμάζεται να φέρει και άλλον παίκτη στην Τούμπα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog, ο συμπατριώτης του Ζαμπά χειρίζεται δύο περιπτώσεις από το καλοκαίρι. Η μία αφορά την ενίσχυση στα χαφ και ο άλλος στα εξτρέμ. Με ποδοσφαιριστές ανάλογης ποιότητας, μαχητικότητας και φυσικά εξελίξιμους που στο μέλλον μπορούν να αποφέρουν κάποια... εκατομμύρια στον Δικέφαλο.

Η ουσία της υπόθεσης όμως κρύβεται κάπου αλλού. Η αναζήτηση του ατζέντη σε συνδυασμό με την πρόθεση του ΠΑΟΚ να αποκτήσει στόπερ φωτογραφίζει τις προθέσεις τις ομάδας για δύο συμβόλαια που λήγουν στις συγκεκριμένες θέσεις. Αναφερόμαστε στις περιπτώσεις των Κάνιας-Μπίσεσβαρ. Από τη στιγμή που Βαρέλα και Κρέσπο είναι μια ανάσα από την υπογραφή νέου συμβολαίου αυτό σημαίνει, ότι κάποιος φλερτάρει με την αποχώρηση.

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Ο ερχομός του Χατσερίδη έγινε με τυμπανοκρουσίες και δάφνες, αλλά η αλήθεια είναι ότι το ουκρανικό «τέρας» δεν έχει πείσει με τη μέχρι στιγμής εικόνα του. Δεν το δένουμε και σχοινί κορδόνι, ότι ο γιγαντόσωμος στόπερ θα κουνήσει μαντήλι. Από τη στιγμή όμως που ο ΠΑΟΚ ψάχνεται και εκείνος δεν πείθει με την παρουσία του, όλα τα σενάρια συνωμοτούν στο πρόσωπό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags