Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο δημοσίευμα – Χαρακτηρίζουν δορυφόρο του Παναθηναϊκού βέλγικη ομάδα
| 2018-10-10 22:00:00

Απίθανο δημοσίευμα – Χαρακτηρίζουν δορυφόρο του Παναθηναϊκού βέλγικη ομάδα

Sportdog Team
Απίθανο δημοσίευμα – Χαρακτηρίζουν δορυφόρο του Παναθηναϊκού βέλγικη ομάδα

Νέα διάσταση δίνουν στην εμπλοκή του Παϊρόζ στο Τριφύλλι.

Μία νέα διάσταση δίνει βέλγικο δημοσίευμα με την επισημοποίηση της εισόδου του Παϊρόζ στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα αναφέρεται για την υπόθεση πως είναι πολύ πιθανό εφόσον ο Ταϊλανδός διατηρήσει μετοχές και στις δύο ομάδες, η Μουσκρόν να αποτελέσει «δορυφόρο» του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος των Βέλγων, Πάτρικ Ντεκλέρκ, σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι «Σίγουρα δεν είναι καλό το γεγονός πως ο Παϊρόζ θέλει να πουλήσει τις μισές μετοχές του, αλλά δεν είναι δραματικό. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως θέλει να εμπλακεί στον Παναθηναϊκό προκειμένου να δανειστούμε παίκτες από την ελληνική ομάδα και αυτό είναι κάτι που συζητάμε».

Σύμφωνα, με την εφημερίδα «Het Nieuwsblad», ο Παϊρόζ σκέφτεται σοβαρά να πουλήσει όλες του τις μετοχές, με τον Ντεκλέρκ να υποστηρίζει πως «Τα πάντα είναι πιθανά αλλά για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι με βεβαιότητα καθώς δεν μας έχει διαμηνύσει κάτι τέτοιο. Προσπαθούμε να διαφυλάξουμε την ομάδα. Δεν είναι, άλλωστε, εύκολο να πουλήσει την ομάδα με μπάτζετ 8 εκατ. ευρώ που είναι και το χαμηλότερο στην κατηγορία».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags