Facebook Pixel Αποκάλυψη-φωτιά: Νέα πρόκληση Ουάρντα, έτσι «έφτιαξε» τον Λουτσέσκου - «Τέλος» από τον ΠΑΟΚ
| 2018-10-11 13:10:00

Αποκάλυψη-φωτιά: Νέα πρόκληση Ουάρντα, έτσι «έφτιαξε» τον Λουτσέσκου - «Τέλος» από τον ΠΑΟΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη-φωτιά: Νέα πρόκληση Ουάρντα, έτσι «έφτιαξε» τον Λουτσέσκου - «Τέλος» από τον ΠΑΟΚ

Αδιόρθωτος ο Αιγύπτιος, έκανε πάλι το... θαύμα του. 

«Τελειωμένος» θα πρέπει να θεωρείται από τον ΠΑΟΚ ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος άσος δεν έδειξε σε καμία περίπτωση καλό πρόσωπο το διάστημα της σιωπηρής τιμωρίας του, με αποτέλεσμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει διάθεση να τον επαναφέρει στα πλάνα του.

Μάλιστα, με τη συμπεριφορά του ο παίκτης κοντεύει να χάσει και τους τελευταίους «συμμάχους» που είχε εντός της ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα «γυρίσει» το χαρτί και θα επανέλθει στη δράση.

Εξάλλου, το sportdog.gr σας είχε ενημερώσει με διαδοχικά ρεπορτάζ πως ο προπονητής του Δικεφάλου δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε θέματα πειθαρχίας και ότι δεν είναι διατεθειμένος να δώσει συγχωροχάρτι στον παίκτη αν δεν αλλάξει στάση.

Το φοβερό δε με τον Αιγύπτιο είναι ότι όχι μόνο δεν έκανε προσπάθεια για να επιστρέψει στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού, αλλά προκάλεσε εκ νέου με νέο πειθαρχικό παράπτωμα που αφορούσε αυτή τη φορά… νυχτοπερπατήματα.  

Πλέον, λοιπόν, ο Αμρ Ουάρνα κάνει... ό,τι μπορεί για να γίνει ξένο σώμα στην Τούμπα και πολλοί τα έχουν μαζί του για το γεγονός ότι δεν εκτίμησε τη δεύτερη ευκαιρία που πήρε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην επιστροφή του στην ομάδα.

Αν δεν σημειωθεί, μάλιστα, κάποια συγκλονιστική ανατροπή, ο Αιγύπτιος άσος τον Γενάρη θα αποχωρήσει από το Δικέφαλο και ήδη γίνεται η σχετική προεργασία. Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» προσπαθούν να έχουν λεπτούς χειρισμούς, προκειμένου να μη «χαλάσει» το όνομα του παίκτη, ώστε να βρεθεί ομάδα.

Αν και τα «τερτίπια» του διεθνούς μπαλαδόρου έχουν «κυκλοφορήσει» κι εκτός συνόρων, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δέχθηκε αυστηρές παρατηρήσεις από τους ιθύνοντες της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου, οι οποίοι του πέρασαν το μήνυμα πως θα πρέπει να πειθαρχήσει και να επιστρέψει στα πλάνα του ΠΑΟΚ, αν θέλει να κερδίσει ξανά τη συμμετοχή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη εξέλιξη με Βλαχοδήμο - Τον «διώχνει» η ΕΠΟ από την Ελλάδα - Tον «κλέβουν» οι Γερμανοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags